Vælg en side

Adeas Privathospitaler råder over landets fremmeste ekspertteam og nyeste teknologi, når skaderne efter idræt og sport skal behandles.

Der findes vel ingen mere motiverende udsigt end Danmarks største fodboldstadium, når man slår øjnene op i opvågningsstuen på Adeas. Ny, eksklusiv privathospitalskæde med afdelinger i Parken og Skodsborg. Et af topspecialerne er idrætskirurgi. Ført an af et ekspertteam bestående af de to medejere Klaus Bak og Frank Odgaard, samt Morten Wad og Morten Boesen. Alle top­ortopæd-kirurger med mangeårig erfaring og viden inden for avancerede operationer af sportsskader. De to sidstnævnte er endvidere cheflæger for fodbold- og
håndboldlandsholdet.

Får livskvaliteten tilbage

Vi har igennem mange år hjulpet mange store spillere tilbage på banen igen, såvel som mennesker, der ikke kan leve et tilfredsstillende liv uden sport og motion, siger ortopædkirurg Klaus Bak. Og ikke alt fører til operation.
– Vores kæphest er at stille den rigtige diagnose hurtigt, for gør man det, kan man lægge den helt rigtige behandlings­plan, og nogle gange er det hurtigere at komme tilbage til idræt uden operation.
Det kan fx være med et træningsprogram lagt af stedets idræts­mediciner, der er specialist i at hjælpe bl.a. motionscyklister og løbere, så de ikke får overbelast­nings­skader.


Adeas speciallæger er nøje rekrutteret blandt de dygtigste på deres felt, og på operationsstuerne bruges den nyeste teknologi.

Avancerede kikkertoperationer

Adeas’ idrætskirurger foretager omkring 2.000 operationer om året. Især operationer af menisk-, korsbånd-, knæ-, skulder- og ledbåndsskader. Der er tale om avancerede kikkertoperationer, som ifølge Klaus Bak har ”revolutioneret området.” Ved de gammeldags ’åbne’ operationer var der større risiko for infektion og stivhed. Kikkertoperationerne er et lille indgreb, og man kommer sig hurtigere uden de store smerter, hvis nogen overhovedet. Alle operationerne følges altid op af et forløb hos en fysioterapeut.

ACP – fremtidens smertebehandling

Som noget helt banebrydende inden for idræts-kirurgen hos Adeas er ACP-behandling. En ny og videnskabelig dokumenteret metode, som her-hjemme kun tilbydes få steder. Tennisalbuer, slidgigt, dårlige hofter og syge sener regenerer sig selv qua indsprøjtninger med plasmaberigede blodplader, der udvindes fra en selv. Til disse behandlinger benytter Adeas sig af speciallægerne Morten Boesen og Morten Storgaard. Idræts-kirurgerne behandler både regionspatienter, såvel som patienter med sundhedsforsikringer og selvbetaling. Kontakt stedet for et uforpligtende tilbud.

 

Gør det ondt?
Træner du til Triatlon, løber i Dyrehaven, spiller tennis og golf eller cykler, og har du smerter. Så få stillet den helt rigtige diagnose. Få svar med det samme hos Adeas med ultralydsscanner.

Adeas behandler:
Meniskskader
Korsbåndsskader
Kikkertoperation i ankel, hofte, skulder, albue og knæled
Ledbåndsskader i knæ, skulder og ankel
Overbelastningsskader i sener
Hælspore
Ustabil skulder

Besøg NORDs bolig butikker her:

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Fylde er in. Det gælder også i ansigtet, som i takt med alderen lige så stille mister fedtet og ungdommens æblekinder. Få fylden tilbage hos specialisterne på Jagtvej. Kender du det? Tyngden og fylden, der tidligere var i kinderne og den øverste del af ansigtet drager sydpå. Det skaber furer fra næse og mund – de såkaldte nasolabiale linjer – som giver et træt og fladt udseende. Men det er der heldigvis råd for. Det fortæller hudterapeuten og bioanalytikeren Zina Al-Hamadani, der sammen med sin mand, special­lægen Muhammad Al-Hamadani driver den højt respekterede Midase Clinic på Jagtvej på Nørrebro.

læs mere
Naturlig smuk med plastikkirurgi

Naturlig smuk med plastikkirurgi

NORD kickstarter her den første af en række artikler om myter, facts og muligheder inden for plastikkirurgi sammen med Trine Foged Henriksen. Speciallæge, Ph.d., og ansvarlig for plastikkirurgien på Søernes Privathospital.
Lige ud til Søerne i København, ligger en stor, fornem bygning på Martinsvej. Søernes Privathospital står der på ind­gangs­partiet, og indenfor er alt diskret, indbydende og nyrenoveret. Her er Trine Foged Henriksen ansvarlig for plastikkirurgien. Smilende og fuld af overskud. Og ikke mindst naturlig smuk. Jeg har ingen anelse om hendes alder, men jeg ved, hun bl.a. har fået Feminas Kvindepris for sit arbejde med Mammaregisteret i 1999. Et register bestående af data fra 18.000 kvinder med kosmetiske eller rekonstruktive brystoperationer, som dels har dannet grundlag for mange viden-skabelige studier af de teknikker og implantater, man bruger i dag, og dels givet kvinder mulighed for at søge videnskabelig dokumentation om risici ved kosmetiske brystoperationer.

læs mere
Få en smuk næse

Få en smuk næse

AGATA Nordsjællands Privathospital har stor erfaring og ekspertise i at operere næser. Også dem der er mislykkedes andre steder. Næsen er bare ikke til at komme udenom. Den sidder midt i ansigtet, og kan man ikke forlige sig med den, kan man få den opereret. Men det er ikke et helt ukompliceret indgreb, og derfor er det vigtigt, at man kun benytter sig af de bedste kirurger. AGATA er en plastikkirurgisk special­­lægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger i henholdsvis Frederikssund og Hellerup. Er drømmen en ny næse, skal du til Frederikssund.

læs mere

error: Content is protected !!
X