NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Tab dig med det evidensbaserede vægttabssystem 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, som man i Hørsholm Sundhedshus er uddannede eksperter i. Alene eller i kombination med husets øvrige tilbud om motiverende træning, yoga, samtaler og meget mere, kan du være sikker på at tabe dig.

Hørsholm Sundhedshus er et ’helhedshus’ med ALT til din sundhed: Bl.a. fysioterapi, træning, kostvejledning, yoga, børnedans, kosmetiske behand–linger, psykolog og fodterapeut. Stedets kendte ansigt er Lotte H. Søjborg, personlig træner, kost–vejleder samt Sundhedshusets husbestyrer. Lotte tilbyder i sit eget YHL-Health Academy både træning og vægttabsforløb på små, lukkede hold med højst 10 deltagere og også 1:1. Et af hendes værktøjer er vægttab via 1:1 Diet.

Mangeårig forskning bag

1:1 Diet er et evidensbaseret vægttabssystem, udviklet igennem 30 år, og som er benyttet i talrige succesfulde forskningsforløb. Konkret erstatter man kosten med måltidsprodukter via et fleksibelt individuelt tilpasset trinsystem. Antallet af pro-dukter afhænger af hvilket trin man følger. Fra starten er der stor vægt på produkterne (barer, shakes, grød, pasta/pesto, supper m.m.), og derefter tilføjes der mere og mere sund og almindelig kost, indtil man har opnået det ønskede vægttab, og man er tilbage på almindelig kost i en ny og sundere version. Undervejs går man til ugentlig opfølgning/vejning for at sikre, at man når i mål. Produkterne kan kun erhverves via uddannede konsulenter som Lotte, fordi vægttab har størst succes, når man samtidig har en professionel til at støtte og motivere: Noget som Lotte med sine 25 års erfaring inden for træning og kost især er kendt for.


Med 1:1 Diet skal du ikke tænke over at lave mad selv.

Derfor virker det

Tænker du, om det virker, så fortæller Lotte, at de fleste klienter, som hun har igennem 1:1 Diet, tidligere har prøvet utallige kure og diæter. Problemet er, forklarer Lotte med sin positive energi, at for mange er det ALT for uoverskueligt med alle de ting, der skal ændres: Nye vaner, anden slags mad, måle og veje maden m.m. Med 1:1 Diet skal du kun tænke over at vælge de produkter, du bedst kan lide, og spise dem. Produkterne er måltidserstatninger, dvs. de er tilsat livsnødvendige vitaminer og mineraler. Det er nemt, overskueligt, smager og mætter godt, hvilket er afgørende, når man skal holde modet oppe og se resultater.


Der er altid en grundig gennemgang og vejledning, samt støtte undervejs, når du er i forløb hos Lotte.

 

12 ugers kickstart-forløb med 1:1 Diet

Til dig, der har svært ved at tabe dig og fastholde vægten. Bliv coachet og topmotiveret i kombination med 1:1 Diets evidensbaserede produkter til dit ønskede vægttab.

Du får:

Introsamtale, opstartspakke til første uge, 8 vejninger, vejledning og sparring i 12 uger.

NORD-pris: 2.899 kr.
(Normalpris 3.495 kr.)

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere
Scan dig rask og fang sydommen tidligt

Scan dig rask og fang sydommen tidligt

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X