Vælg en side

Lige meget om du har brug for administration, service, udlejning, byggeentrepriser eller arkitektrådgivning, har Ejendomsvisioner en afdeling, som kan løse opgaven.

Ejendomsvisioner tilbyder administration, service, udlejning, bygge entrepriser og arkitektrådgivning. Som den eneste ejendomsvirksomhed på markedet er alle afdelinger samlet under samme tag.

– Det betyder, at vi kan indtage rollen som vores kunders samlede ejendomspartner og arbejde med en høj effektivitet og kort beslutningsvej, siger Ian Winther-Høiland, som grundlagde Ejendomsvisioner i 2013.

Byggeri fra vision til udførelse

Til at starte med fungerede virksomheden primært som ejendomsadministration. Siden ekspanderede de med flere afdelinger og medarbejdere. I dag løser Ejendomsvisioners byggeafdeling, som har 20 med-arbejdere inden for mange forskellige faggrupper, alle slags opgaver inden for nybyggeri, totalrenovering og mindre istandsættelse for både private og erhvervskunder.

– Vi kan varetage et byggeri fra vision til udførelse og afslutning – og det er noget, vi sætter en ære i, siger Ian Winther-Høiland.

Udlejning af private boliger

Ejendomsvisioner har altid tilbudt at varetage udlejningen af erhvervs- og beboelseslejemål i de ejendomme, de har under administration. De har også længe haft en ambition om at udvide udlejnings-afdelingen til også at omfatte udlejning af private boliger, fordi de mener, at håndteringen af denne type udlejning kan optimeres betydeligt.

I efteråret blev Charlotte Rønne Krøigaard og Nadja Schou-Kocher derfor en del af teamet hos Ejendomsvisioner. Charlotte og Nadja har mange års erfaring med udlejning af private boliger, og i dag står de to i spidsen for udlejningsafdelingen.

– Når en kunde vælger at udleje sit hjem eller sin ejendom via Ejendomsvisioner, er det derfor med en professionel ejendomspartner, hvor den største prioritet er at have en tryg og tillidsfuld relation til kunden samt en kontinuerlig afregning, forklarer Ian Winther-Høiland.

Ny intern facility service

Senest har Ejendomsvisioner valgt at ekspandere deres ejendomsservice med en ny og intern facility afdeling. Denne beslutning er truffet for at optimere driften og standarden på servicesiden. Nu er der en ejendomsinspektør, som har døgnvagt for akutte skader, og man kan handle hurtigt og effektivt, når en situation kræver det.

– Vi har derfor nu et helt unikt team, hvor alle kombinerer deres forskellige kompetencer og kerneviden, således at vi kan tilbyde vores kunder de absolut bedste løsninger. Hvad end du søger en administrator, ønsker at udleje dit hjem eller drømmer om at få bygget din drømmebolig – så har vi ejendomsvisioner.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Centralt i Frederiksstaden

Centralt i Frederiksstaden

Er du til eventyr og kongelig historik, så brug lige to minutter på denne imposante og helt særlige delvist fredede bolig fra 1658.
Lejligheden ligger centralt i Frederiksstaden og alligevel tilbagetrukket i Lille Strandstræde 14A, 1.th. Huset har været ejet af en række historiske personer, hvoraf Enkedronning Charlotte Amalie (1703-1715) og hendes søn, Arveprins Carl (1715-1752) er de mest prominente, men der er mange titler foran ejerne: Admiral, Kancelliraad, Højesteretsassessor, Greve, Godsejer, Konferens-raad og Brigader, udover at lejligheden har været embedsbolig for Det Kongelige Teater.

læs mere
Bolig Nyheder

Bolig Nyheder

Naturligt look! En innovativ trådløs højttaler med dyna-miske akustiske egenskaber, der er designet til at stå op mod væggen på en hylde eller et sidebord. En silhouet, der balancerer yndefuldt på en base af naturligt træ. Imponerende lyd i forhold til størrelsen. Pris 15.000 kr.

læs mere
error: Content is protected !!
X