Vælg en side

Lige meget om du har brug for administration, service, udlejning, byggeentrepriser eller arkitektrådgivning, har Ejendomsvisioner en afdeling, som kan løse opgaven.

Ejendomsvisioner tilbyder administration, service, udlejning, bygge entrepriser og arkitektrådgivning. Som den eneste ejendomsvirksomhed på markedet er alle afdelinger samlet under samme tag.

– Det betyder, at vi kan indtage rollen som vores kunders samlede ejendomspartner og arbejde med en høj effektivitet og kort beslutningsvej, siger Ian Winther-Høiland, som grundlagde Ejendomsvisioner i 2013.

Byggeri fra vision til udførelse

Til at starte med fungerede virksomheden primært som ejendomsadministration. Siden ekspanderede de med flere afdelinger og medarbejdere. I dag løser Ejendomsvisioners byggeafdeling, som har 20 med-arbejdere inden for mange forskellige faggrupper, alle slags opgaver inden for nybyggeri, totalrenovering og mindre istandsættelse for både private og erhvervskunder.

– Vi kan varetage et byggeri fra vision til udførelse og afslutning – og det er noget, vi sætter en ære i, siger Ian Winther-Høiland.

Udlejning af private boliger

Ejendomsvisioner har altid tilbudt at varetage udlejningen af erhvervs- og beboelseslejemål i de ejendomme, de har under administration. De har også længe haft en ambition om at udvide udlejnings-afdelingen til også at omfatte udlejning af private boliger, fordi de mener, at håndteringen af denne type udlejning kan optimeres betydeligt.

I efteråret blev Charlotte Rønne Krøigaard og Nadja Schou-Kocher derfor en del af teamet hos Ejendomsvisioner. Charlotte og Nadja har mange års erfaring med udlejning af private boliger, og i dag står de to i spidsen for udlejningsafdelingen.

– Når en kunde vælger at udleje sit hjem eller sin ejendom via Ejendomsvisioner, er det derfor med en professionel ejendomspartner, hvor den største prioritet er at have en tryg og tillidsfuld relation til kunden samt en kontinuerlig afregning, forklarer Ian Winther-Høiland.

Ny intern facility service

Senest har Ejendomsvisioner valgt at ekspandere deres ejendomsservice med en ny og intern facility afdeling. Denne beslutning er truffet for at optimere driften og standarden på servicesiden. Nu er der en ejendomsinspektør, som har døgnvagt for akutte skader, og man kan handle hurtigt og effektivt, når en situation kræver det.

– Vi har derfor nu et helt unikt team, hvor alle kombinerer deres forskellige kompetencer og kerneviden, således at vi kan tilbyde vores kunder de absolut bedste løsninger. Hvad end du søger en administrator, ønsker at udleje dit hjem eller drømmer om at få bygget din drømmebolig – så har vi ejendomsvisioner.

Besøg NORDs Bolig butikker her

Louise Find Interior & Design

Louise Find Interior & Design

Your source for luxurious living – shop online eller besøg vores butik: Chandelier Ludlow Ø 73 x H 60 cm 8.900 kr. Stag Head 24 x 30 x H. 54 cm 3.100 kr. Vase Agata Big H. 60 x D. 31 cm 6.800 kr. Prints Marylin Monroe set of two 69 x H. 89 x D. 2 cm 5.600 kr. Desk St. Andrew 143,5 x 55 x H. 78 cm 17.100 kr. Coffee Table Padova ø 99,5 x H. 40,5 cm Side Table Military 67,5 x 67,5 x H. 50,5 cm 11.500 kr. 22.200 kr. Dining Chair Bermuda 56 x D. 45 x 50 cm 5.600 kr.

læs mere
Tidens boligtrends fortolket af ZenOut

Tidens boligtrends fortolket af ZenOut

V interen står for døren, og det er tid til hyggestunder i sofaen med en god kop kaffe, en dejlig blød plaid og tændte stearinlys. I ZenOut kan du finde et bredt udvalg i sofaer, plaider, puder, tæpper, lamper, stearinlys og meget mere, der kan lune i de mørke vinteraftener. Kig ind i vores showroom og bliv inspireret til din bolig og årets julegaver.

læs mere
Pynt op til jul i dit hjem

Pynt op til jul i dit hjem

Borddækningen til julemiddage og frokoster, og hjemmets juledekorationer skal fremfor alt være personlige. Få inspiration med disse stylede juleborde og ideer til pynt. Grønne fingre: Lad hjemmets grønne planter indgå i et overdådigt julebord og brug farven grøn som inspiration, når du pynter op og pakker gaver ind. Hvid og sort: Gør det enkelt men effektfuld i sort-hvid. Snup ideen og spraymal et udgået træ eller gren i stedet for det klassiske juletræ. Det er anderledes, personligt og bæredygtigt.

læs mere

error: Content is protected !!
X