Vælg en side

Grænserne for alder rykkes hele tiden, og med et vellykket ansigtsløft opnår du det mest naturlige udseende og varige foryngelse. Philip Pfeiffer fra Pfeiffer Plastikkirurgi fortæller hvordan.

Et ansigtsløft er æstetisk optimalt, fordi du ikke ændrer dit ansigts karakteristika, som risikoen kan være ved kosmetiske behandlinger, du får dit yngre udseende tilbage. Bl.a. bliver de synlige kindfurer og hamsterposerne fjernet, men uden filler-volumen, indleder plastikkirurg Philip Pfeiffer, som har en baggrund fra privathospitalet Aleris og Roskilde Privathospital, og som går meget op i at skabe naturligt udseende resultater og glade patienter. Sidstnævnte har han rigeligt af, og de fungerer som ambassadører, der anbefaler plastik-kirurgen videre. Ja, faktisk behøver han slet ikke denne omtale …


MACS ansigtsløft med snit foran øret og placering af 3 permanente tråde på hver side, som minimerer de klassiske aldringstegn: Løs hud på halsen, hamsterposerne og kindfuren. Efterbillederne er taget 3 måneder efter operationen.

Sikre resultater med MACS
Hos Pfeiffer Plastikkirurgi benyttes MACS-metoden. En mere sikker metode end det klassiske og traditionelle ansigtsløft, hvor man opererer et lag dybere i anatomien, som indebærer en risiko for at påvirke de motoriske og sensoriske nerver. Arret lægges lige i ørekanten og ses ikke. Men den såkaldte downtime? Den er selvfølgelig noget andet sam-menlignet med lidt filler i frokostpausen.

Se ud som du føler dig
Philip svarer ærligt – for det er vigtigt, understreger han – at de første 14 dage, inden stingene ved hår–grænsen tages ud, også skal hives ud af kalenderen. Ansigtet er misfarvet og smerterne er lette til moderate. De fleste siger, at den første uge er strid, men derefter går det fremad. Til gengæld siger alle, at de ville ønske, at de havde gjort det noget før. For hvorfor ikke ligne sig selv som 40- eller 50-årig, selvom dåbsattesten siger 50 eller 60, og du er i fuld gang med livet?

 

Plastikkirurgens gode råd til et vellykket ansigtsløft

Insister på den gode samtale med plastikkirurgen.
Jeg sætter altid mine patienter foran et stort spejl, hvor jeg anskueliggør, hvad man kan regne med. Konsultationen skal virkelig være grundig med en fuldstændig afklaret forventningsafstemning.

Er det dyrt?

Et ansigtsløft koster 60.000 kr., og det er for én behandling, hvor man som tommelfingerregel får et 10 år yngre udseende.

Alder?

Mine yngste patienter til ansigtsløft har været 40 år, og her er der tale om et mindre omfattende ansigtsløft.
De fleste er mellem 50-70 år.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.