Vælg en side

Your Nurse er en del af en stigende tendens – privat sygepleje.

Der er stor forskel på de opgaver og mennesker, som sygeplejerske Johanne Sand og hendes dygtige team af sygeplejersker påtager sig og møder:

– Det kan være alt fra folkepensionisten, der ønsker tryghed ved, at det er den samme sygeplejerske, der renser hendes sår en gang om ugen, til en højtprofileret medarbejder i en international virksomhed, som skal have assistance i forbindelse med alvorlig sygdom i udlandet.

Fælles for alle, når Yournurse fra Holte rykker ud, er de tre kerneværdier, som Johanne Sand har skabt sin private sygepleje på: Omsorg, nærvær og professionalisme.

Omsorg før medicin

– Det er indlysende værdier for alle sygeplejersker. Desværre er hospitalssystemet i dag så presset, at det ofte bliver til instrumentel ildebrandsslukning og accelererende patientforløb end tid og lindrende omsorg.

Det var et tilfældigt møde med en familie i Nordsjælland, der bad Johanne Sand om hjælp til et ældre familiemedlem fra morgen til aften, der inspirerede hende til Yournurse.

– Jeg så hvordan min klient langsomt blomstrede op i takt med, at hun fik mere selskab, nærvær og omsorg.

Alternativ til det offentlige

Johanne Sand tog derfor beslutningen om, at det var sådan, hun ville arbejde som sygeplejerske, og etablerede Yournurse i 2017.

– Det er gået rigtig stærkt, fordi vi dels er et alternativ til det offentlige system, som ikke har hænder nok til at løse alle opgaverne, og, tror jeg, fordi mange mennesker mere end nogensinde sætter høje krav til livet – også når deres helbred udfordrer dem.

Yournurse besøger rigtig mange klienter, hvor det især handler om at yde omsorg og hjælp til dagligdagen.

– Og vi er ikke for fine til at købe ind og lave velduftende og nærende mad til vores klienter. At skabe gode rammer for måltidet er i høj grad sygepleje.

Hjælp døgnet rundt

En anden kernekompetence er døgnpleje. Bl.a. for døende klienter:

– For mange mennesker virker det lindrende at kunne blive i sit eget hjem til det allersidste. For klienten såvel som for de pårørende, siger Johanne Sand, og fortæller at dementramte familier også benytter Yournurse til aflastning i eget hjem. Eller i familier hvor et familiemedlem kæmper med psykiske udfordringer, som fx angst og depressioner, hvor man ikke tør være alene.

Postoperativ sygepleje, hvor den nyopererede får sin egen private sygeplejerske til at følge sig hjem, eller som står klar i hjemmet, er også en efterspurgt ydelse.

Fuld diskretion

Yournurse samarbejder desuden med Kysthospitalet Skodsborg og Privatlægen, og derfor får alle deres klienter tilbudt at få tilknyttet en af Yournurses sygeplejersker ved udskrivning.

– Mange af vores opgaver kræver en stor grad af diskretion, som vi sætter højt i vores arbejde, siger Johanne Sand, der altid møder sine klienter i sit eget præsentable tøj, og selvfølgelig værner om tavshedspligten. Ligesom Yournurse også dokumenterer  alle plejeforløb jvf. Sundhedsstyrelsens regler for sygeplejefaglig journalføring. Derudover udføres Yournurses arbejde altid i samarbejde med klientens egen læge og/eller med de læger, som Yournurse samarbejder med.

Yournurse

Et privat sygeplejeteam bestående af sygeplejerske Johanne Sand og hendes tilknyttede sygeplejersker, alle håndplukket ud fra deres personlighed, erfaring og specialer. Yournurse samarbejder med Kysthospitalet Skodsborg og den private vagtlægeordning Privatlægen (Hellerup). Yournurse tilbyder skræddersyede dag- og døgnbehandlingsforløb.
Fra 550 kr. pr. time hele døgnet.

Besøg NORD's Sundhedsbutikker her:

Your Nurse hjælper dig efter operationen

Det private sygeplejefirma Yournurse hjælper patienter tilbage til det gode liv efter en operation. Det er ikke bare ældre patienter, som nyder godt af Yournurses kompetencer - et stærkt privat sygeplejeteam i Nordsjælland. Sygeplejerske og indehaver af...

læs mere

Smil – Det smitter

Er der noget, der kan varme os om hjertet og gøre os i godt humør, er det at møde et stort smil. En fremmed, du passerer på vejen, og som smiler til dig i forbifarten, kan løfte dit humør mange grader.

læs mere
error: Content is protected !!
X