Vælg en side

Sensommer er tiden for romantiske bryllupper og dejlige havefester. Hvad med at dække op i et luksuriøst, arabisk beduintelt med masser af atmosfære! Det giver tryghed at vide, at festen bliver, som man drømmer om, selvom vejrguderne driller.

De smukke sensommermåneder er den perfekte tid på året at samle familie og venner til en dejlig fest. Vi har allesammen haft godt af sol og afslapning – og er tilbage fra ferie. Og vi nyder igen at være sammen både til et romantisk bryllup og en skøn havefest. Beduintelte, som kan lejes i flere størrelser til 25, 50, 60 eller 80 personer, er de perfekte festtelte i al slags vejr. Selv på en varm aften falder duggen, og vinden kan drille. Teltene er lavet af tre lag stof for at isolere bedst muligt. Yderst er en kraftig, hvid bomuld og inderst et gyldent, mønstret stof. Teltene er behagelige at opholde sig i bl.a. på grund af den gode akustik, som betyder, at man kan føre en samtale og høre talerne. Og måske får man oven i købet ekstra danselyst, når musikken har en fantastisk lyd. Teltene er totalt brandsikre, de er vand-tætte, og man risikerer ikke kondens.
Det fortæller Nicolai Frederiksen, som er direktør for Charlottenlund Udlejning. Han har 17 års erfaring i virksomheden, som hans far drev før ham.


Ikke to fester er ens – og festtelte er en fleksibel løsning.

1001 nats eventyr

Beduinteltene bliver også udlejet til fx temafester, fortæller han.
– De er jo perfekte til 1001 nats eventyr med marokko­puder, ægte tæpper, vandpiber mm., og vi kan endda skaffe et par levende kameler og mavedansere, hvis det er, siger han med et smil.
Med andre ord kan du få præcis den fest, du drømmer om. Udlejningsfirmaet kan levere alt: Borde, guldstole eller hvide chiavaristole med flere farver hynder, duge, luksusservice mm., eller du kan nøjes med selv at hente en stabel tallerkner, hvis det er det, du mangler.


Dæk de smukkeste borde med service, borde og stole fra Charlottenlund Udlejning.

Masser af muligheder

Ud over beduinteltene kan man også leje pvc-festtelte med innerlining samt de smukke, lyse indiske telte.


Charlottenlund Udlejning kan sørge for alt.

Besøg NORDs kultur butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.