Vælg en side

Vintergækker, erantisser, de første spæde skud på træerne og lyset, som synes stærkere og længere for hver dag, der går! Jeg elsker foråret. Der er noget magisk over det. Så fyldt af ny og positiv energi, og så er det jo heldigt at bo i et område, hvor både naturen og bylivet er lige uden for ens hoveddør.

Og ikke mindst den bedste kaffe, som jeg og mange andre gerne nyder, mens vi går ture med hunden eller familien, og mærker forårssolen varme i ansigtet. Ah!

NORD er også hele tiden i udvikling, og for hvert år, som når sæsonen skifter, sætter vi os nye mål for at gøre magasinet endnu bedre. Vi har derfor fundet dygtige mennesker til at hjælpe NORD. Ikke kun til det fysiske magasin men også til onlinedelen, så hele cirklen af magasin og online-delen er stærk og i konstant udvikling.

Vi er super aktive på de sociale medier, og vi er blevet skrappe til SEO – dvs. hvordan man bedst optimerer sin hjemmeside, så man rangerer højt, når man klikker med musen i cyberspace. Det har bl.a. betydet, at selv små butikker med en WEB-Profil på www.nord-magasinet.dk, kommer på første side, når man søger på Google.

Det særlige ved NORDs site er, at det har dobbeltgevinst, at du har en unik søgemaskine lige ved hånden, og så støtter du dit lokale butiksmiljø næsten uden at tænke over det. Hos os kan du nemt søge på alt fra tøjmærker, frokost, behandlinger etc. under Butikker. Du undgår dermed Googles annoncer, som både kan gøre søgningen uoverskuelig og langt fra give dig et ærligt billede af, hvad der er muligt. Hos os er det enkelt og ærligt, og for hvert klik støtter du dit lokalområde.

Er du butik og ønsker en WEB-Profil for at styrke din butiks synlighed, så skriv til mig på: rina@nord-magasinet.dk

Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.

Emballagefri jul pas på nethandel

Emballagefri jul pas på nethandel

Det er snart jul, og i år uden coronarestriktioner i horisonten er der endnu mere at glæde sig over. Vi skal ud at shoppe julegaver! I butikkerne, selvfølgelig, for her får vi personlig service, inspiration til gavekøbene og hele oplevelsen ved at gå ind og ud af butikkerne og købe en gløgg at varme sig på. Men klarer vi gavekøbene ved computeren, går vi ikke bare glip af alt dette, vi bliver også en del af en miljøbelastende proces.


error: Indhold er beskyttet.
X