Vælg en side

Vintergækker, erantisser, de første spæde skud på træerne og lyset, som synes stærkere og længere for hver dag, der går! Jeg elsker foråret. Der er noget magisk over det. Så fyldt af ny og positiv energi, og så er det jo heldigt at bo i et område, hvor både naturen og bylivet er lige uden for ens hoveddør.

Og ikke mindst den bedste kaffe, som jeg og mange andre gerne nyder, mens vi går ture med hunden eller familien, og mærker forårssolen varme i ansigtet. Ah!

NORD er også hele tiden i udvikling, og for hvert år, som når sæsonen skifter, sætter vi os nye mål for at gøre magasinet endnu bedre. Vi har derfor fundet dygtige mennesker til at hjælpe NORD. Ikke kun til det fysiske magasin men også til onlinedelen, så hele cirklen af magasin og online-delen er stærk og i konstant udvikling.

Vi er super aktive på de sociale medier, og vi er blevet skrappe til SEO – dvs. hvordan man bedst optimerer sin hjemmeside, så man rangerer højt, når man klikker med musen i cyberspace. Det har bl.a. betydet, at selv små butikker med en WEB-Profil på www.nord-magasinet.dk, kommer på første side, når man søger på Google.

Det særlige ved NORDs site er, at det har dobbeltgevinst, at du har en unik søgemaskine lige ved hånden, og så støtter du dit lokale butiksmiljø næsten uden at tænke over det. Hos os kan du nemt søge på alt fra tøjmærker, frokost, behandlinger etc. under Butikker. Du undgår dermed Googles annoncer, som både kan gøre søgningen uoverskuelig og langt fra give dig et ærligt billede af, hvad der er muligt. Hos os er det enkelt og ærligt, og for hvert klik støtter du dit lokalområde.

Er du butik og ønsker en WEB-Profil for at styrke din butiks synlighed, så skriv til mig på: rina@nord-magasinet.dk

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.


error: Indhold er beskyttet.