NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Vintergækker, erantisser, de første spæde skud på træerne og lyset, som synes stærkere og længere for hver dag, der går! Jeg elsker foråret. Der er noget magisk over det. Så fyldt af ny og positiv energi, og så er det jo heldigt at bo i et område, hvor både naturen og bylivet er lige uden for ens hoveddør.

Og ikke mindst den bedste kaffe, som jeg og mange andre gerne nyder, mens vi går ture med hunden eller familien, og mærker forårssolen varme i ansigtet. Ah!

NORD er også hele tiden i udvikling, og for hvert år, som når sæsonen skifter, sætter vi os nye mål for at gøre magasinet endnu bedre. Vi har derfor fundet dygtige mennesker til at hjælpe NORD. Ikke kun til det fysiske magasin men også til onlinedelen, så hele cirklen af magasin og online-delen er stærk og i konstant udvikling.

Vi er super aktive på de sociale medier, og vi er blevet skrappe til SEO – dvs. hvordan man bedst optimerer sin hjemmeside, så man rangerer højt, når man klikker med musen i cyberspace. Det har bl.a. betydet, at selv små butikker med en WEB-Profil på www.nord-magasinet.dk, kommer på første side, når man søger på Google.

Det særlige ved NORDs site er, at det har dobbeltgevinst, at du har en unik søgemaskine lige ved hånden, og så støtter du dit lokale butiksmiljø næsten uden at tænke over det. Hos os kan du nemt søge på alt fra tøjmærker, frokost, behandlinger etc. under Butikker. Du undgår dermed Googles annoncer, som både kan gøre søgningen uoverskuelig og langt fra give dig et ærligt billede af, hvad der er muligt. Hos os er det enkelt og ærligt, og for hvert klik støtter du dit lokalområde.

Er du butik og ønsker en WEB-Profil for at styrke din butiks synlighed, så skriv til mig på: rina@nord-magasinet.dk

Redaktøren anbefaler A Dresscode

Redaktøren anbefaler A Dresscode

Nords redaktør Rina Mardal forelskede sig i Address’ søster-restaurant mellem Nordhavn og Langelinie: “Ligesom mange andre i området har jeg også taget Address i Tuborg Havn til mig.” Ligesom mange andre i området har jeg også taget Address i Tuborg Havn til mig. Skabt af trekløveret Kim Hansen, Tilde Christiansen Olsen og Jilly Høi, som igennem flere år har gjort Address til et af vores foretrukne mødesteder med kvalitetsgastronomi på tallerknerne, liflige dråber i glassene og en helt særlig stemning.

Min rejse med NORD

Min rejse med NORD

I år er det 10 år siden, at det første nummer af NORD udkom. Det er ikke til at forstå. Slet ikke med magasinets nye eksklusive livsstilsmesser. Til tider er det arbejde i alle døgnets timer, men jeg elsker mit arbejde, og jeg trives med at have travlt. Det er min drivkraft, og giver mig energi til at blive ved.


error: Indhold er beskyttet.
X