NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Den kendte frisørs Bichon Havanais bryder sig ikke om løbehjul, men elsker sin nye ’lillebror’ Lucas.

 

Det kommer lige fra hjertet, da vi spørger Dennis Knudsen om, hvorfor han har hund:
– Fordi en hund giver en masse kærlighed, tryghed og sjov til livet. Og det er enormt befriende at have hund, fordi det også tager fokus væk fra en selv.
Lady kom ind i Dennis Knudsens liv for fem år siden sammen med sin bror Messie. Desværre døde Messie af en leversygdom, og for lidt over et år siden fik Lady en menneskelillebror.

 

Lady og lillebror

– Lady er stadig lige så kærlig og sød, men Lucas er en lille vildbasse, som tager fat i hendes pels og ikke forstår at være forsigtig, så nogle dage er Lady hos min mor med lange gåture og masser af kærlighed.
Til dagligt sover Lady og Dennis i ske og Lucas i sin egen seng lige ved siden af, og om morgenen tager Dennis en svømmetur, mens Lady og Lucas pænt ser på. Men kommer et løbehjul forbi, skælder Lady ud.

 

Lady og Dennis
En Bichon Havanais er en lille og livlig selskabshund, der især blev brugt som skibshund på italienske og cubanske handelsskibe. I dag også en populær allergihund. Dennis Knudsen har åbnet ny stor salon på Vestergade 9 i København på tre etager med klip, hårbehandlinger, kurser og foredrag. Dennis er også protektor for organisationen The Voice of Pets.

DUFFLashes
Dansk virksomhed, som sælger kunstige øjenvipper produceret i en blanding af koreansk silke og ægte hår. Findes i en lang række forskellige styles og med 3D-effekt. Skabt af søstrene Nadia og Neda Jun. www.dufflashes.dk

Næsten som naturen
I den særlige 3D-kollektion er teknologien brugt til at efterligne øjenvippernes naturlige groretning. Det giver naturtro og smukke vipper.

Nyt produkt
Supreme Lash Mascara er det første skud på stammen i det kommende DUFFBeauty. Masser af volumen med ingredienser som kaktusolie, arganolie, ricinusolie, biotin og E-vitamin.

Forstå din hund

Forstå din hund

Der er mange mennesker, som igennem årene har sagt den samme sætning til mig fuldstændig uafhængigt af hinanden: ”Det er meget nemmere at være sammen med min hund, end det er at være sammen med mennesker.” Jeg forstår det fra bunden af mit hjerte, med hele min dybde og alt hvad jeg føler. Igennem mine 22 års arbejde med hundene er jeg blevet overvældet, når jeg har mødt ren kærlighed. Lige så forskellige som vi mennesker er, lige så forskellige er hundene det også. De har deres helt egen personlighed, temperament og måder at udvise kærlighed på.

læs mere
Pas på med boldlege og pindekast

Pas på med boldlege og pindekast

Dyrlæge Claus Sloth fra Skovshoved Dyreklinik oplever et stigende antal skader, især sprungne korsbånd, på grund af kastelege med bold og pind. Bolde og pinde er en stressende motionsform – mange hunde bliver overaktive af det – og er altså også forbundet med risiko for skader. Udover korsbåndsskader også ryg- og tåskader. Claus Sloth og hans klinik, der består af tre dyrlæger, tre autoriserede veterinærsygeplejersker og fem veterinær­studerende, vil gerne slå et slag for fornuftig hundemotion. Fx kan man i stedet for at kaste bolden, gemme den. Lad hunden bruge sin næse til at finde bolden, pinden eller noget andet. Det aktiverer hundens hjerne og sanseapparat på en helt anden måde, og den undgår at blive skadet.

læs mere
Skovshoved Dyreklinik

Skovshoved Dyreklinik

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X