Vælg en side

Den kendte frisørs Bichon Havanais bryder sig ikke om løbehjul, men elsker sin nye ’lillebror’ Lucas.

 

Det kommer lige fra hjertet, da vi spørger Dennis Knudsen om, hvorfor han har hund:
– Fordi en hund giver en masse kærlighed, tryghed og sjov til livet. Og det er enormt befriende at have hund, fordi det også tager fokus væk fra en selv.
Lady kom ind i Dennis Knudsens liv for fem år siden sammen med sin bror Messie. Desværre døde Messie af en leversygdom, og for lidt over et år siden fik Lady en menneskelillebror.

 

Lady og lillebror

– Lady er stadig lige så kærlig og sød, men Lucas er en lille vildbasse, som tager fat i hendes pels og ikke forstår at være forsigtig, så nogle dage er Lady hos min mor med lange gåture og masser af kærlighed.
Til dagligt sover Lady og Dennis i ske og Lucas i sin egen seng lige ved siden af, og om morgenen tager Dennis en svømmetur, mens Lady og Lucas pænt ser på. Men kommer et løbehjul forbi, skælder Lady ud.

 

Lady og Dennis
En Bichon Havanais er en lille og livlig selskabshund, der især blev brugt som skibshund på italienske og cubanske handelsskibe. I dag også en populær allergihund. Dennis Knudsen har åbnet ny stor salon på Vestergade 9 i København på tre etager med klip, hårbehandlinger, kurser og foredrag. www.dennisknudsen.dk Dennis er også protektor for organisationen The Voice of Pets www.thevoiceofpets.dk

DUFFLashes
Dansk virksomhed, som sælger kunstige øjenvipper produceret i en blanding af koreansk silke og ægte hår. Findes i en lang række forskellige styles og med 3D-effekt. Skabt af søstrene Nadia og Neda Jun. www.dufflashes.dk

Næsten som naturen
I den særlige 3D-kollektion er teknologien brugt til at efterligne øjenvippernes naturlige groretning. Det giver naturtro og smukke vipper.

Nyt produkt
Supreme Lash Mascara er det første skud på stammen i det kommende DUFFBeauty. Masser af volumen med ingredienser som kaktusolie, arganolie, ricinusolie, biotin og E-vitamin.

error: Content is protected !!
X