Vælg en side

Papillonerne Buffy og Brownie har i 13 år levet sammen med dansefamilien Laxholm.

 

De har delt huset i hvert deres territorium, og man skal passe meget på, når man går ind på dens andens område, for så kan der godt blive kamp om det, men er de alene hjemme, eller der kommer en håndværker, rotter de sig totalt sammen, fortæller Anne Laxholm. Planen var, at de kun skulle have én hund, men da søsteren ikke var blevet afhentet senere, syntes familien Laxholm, det var så synd, at de også tog hende.

 

Vil altid have hund

Anne Laxholm kunne slet ikke forestille sig et liv uden hund:
– Den tomhed vi havde, når vi mistede en hund, (familien har haft hunde før), var slet ikke til at holde ud. Stilheden, hvor der ikke ligger et lille stykke legetøj, og en der hopper op af dig og er så glad for at se dig, det kan jeg bare ikke have. Jeg håber naturligvis, at Buffy og Brownie er her længe endnu, men de bliver absolut ikke vores sidste hunde – håber jeg.
Efter så mange år er det også, som om Buffy og Brownie ligner Anne og Hans …
– Hans går altid i seng ved 22-tiden, så det gør Brownie også, mens Buffy ser film med mig i stuen.

 

Buffy, Brownie og Anne:
Papillonen er en livlig og lærerig selskabshund med et adeligt stamtræ. Bl.a. siges Marie Antoinette at have knuget en papillon ind til sig på vej til guillotinen. Buffy og Brownie bor sammen med familien Laxholm i Rungsted, og er næsten aldrig alene hjemme.

danceacademylaxholm.dk

DUFFLashes
Dansk virksomhed, som sælger kunstige øjenvipper produceret i en blanding af koreansk silke og ægte hår. Findes i en lang række forskellige styles og med 3D-effekt. Skabt af søstrene Nadia og Neda Jun. www.dufflashes.dk

Næsten som naturen
I den særlige 3D-kollektion er teknologien brugt til at efterligne øjenvippernes naturlige groretning. Det giver naturtro og smukke vipper.

Nyt produkt
Supreme Lash Mascara er det første skud på stammen i det kommende DUFFBeauty. Masser af volumen med ingredienser som kaktusolie, arganolie, ricinusolie, biotin og E-vitamin.

error: Content is protected !!
X