Vælg en side

Det er ikke lige meget, hvordan bryllupsbordet ser ud, for i dag skal der være sammenhæng i stilen. Find inspiration til dit bryllupsbord med disse seks smukt pyntede borde.

Bryllupsbordet fylder sjældent lige så meget som brudekjole, vielsesringe og location, når drømmebrylluppet skal realiseres. Måske har I overladt pynt og dekorationer til professionelle eller familiens dygtige DIY-type. Men det er en god idé at have gjort sig tanker om, hvordan der skal se ud på bordet, hvor jeres gæster skal spise. En bryllupsmiddag varer i mange timer, og med et perfekt pyntet bord, kan I både vise gæsterne, hvor glade I er for, at de er med til at fejre jer, og pynten kan understrege bryllupsfestens stil. I dag er tendensen nemlig, at bryllupsfesten skal være personlig. Fra kjolen til location og bryllupsbordet skal der være en klar rød tråd, og den skal understrege, hvem I er.

1. Tør du?
Ja, dette er ikke for traditionalisterne, men stadig helt oplagt til bryllupsfesten. Rød er jo som bekendt kærlighedens farve, og bruger man nuancerne fra den røde farvepalet, og ikke kun den postkasserøde, får man et varmt og stemningsfyldt bord. Masser af stearinlys i mørke nuancer og pinkfarvede blomster på et mørkt bord er bare dybt og smukt.

 

2. Lyserød og hvid
Du må godt! Er drømme­brylluppet lige efter prinsesse­bogen, så gå all-in med lyserød og hvid. Holder I festen i et telt, så beklæd borde og stole i masser af hvidt stof og vær rundhåndet med de romantiske blomster, som både skal ligge på bordene og indgå i elegante blomsteropsatser.

3. Champagnefarvede glas
Med smukke røg- eller champagnefarvede glas får det klassiskromantiske bryllupsbord lige et twist. Måske har du farvede diamanter i din forlovelsesring, og så er det altså flot med matchende champagnefarvede glas i alt det hvide.

4. Tænk ferskenfarvet
I stedet for de klassiske lyserøde blomster, så tænk i ferskenfarvet. Det gør det klassiskromantiske lidt mere elegant, men stadig superromantisk. Pynt op som her med hvid og fersken og gå lidt amok med blomsterhimler. Et flor af hvide og ferskenfarvede blomster som et lille ’tag’ over bordene gør stemningen intim og hyggelig.

5. Kongeblåt løfter looket
Her er det farven blå, der gør forskellen. Rigtig god til prinsessebrylluppet, hvor det gerne må være lidt kongeligt. Den kongeblå farve liver både op og understreger alvoren i festen.

6. Landlig idyl
Når det godt må være lidt nede på jorden, så brug af årstidens blomster. Her duftende lavendler som bliver matchet med lilla fra glas til dug. Det kan også være en helt anden sommerblomst, som helt enkelt får lov at sætte dagsordenen med matchende farver i bordpynt.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.