Vælg en side

Seks ortopædkirurger og én mediciner udgør eliteholdet på Adeas Privathospitaler inden for specialet idrætskirurgi og idrætsmedicin. Mød her privathospitalets idrætsteam, der også får topspillere tilbage på banen igen.

De hedder Annika Winther, Klaus Bak, Frank Odgaard, Morten Stor-gaard, Morten Wad, Marc Strauss og Morten Boesen. Alle ortopæd-kirurger, på nær Morten Storgaard, der er mediciner med speciale i idræt, og som alle er en del af Adeas Privathospitaler. Med udsigt til Danmarks største fodboldbane hjælper de elite-sportsudøvere og andre, for hvem sport og motion er en vigtig del af livet, med alle slags idrætsskader. Idrætskirurgerne foretager omkring 2000 operationer om året. Især operationer af menisk-, korsbånd-, knæ-, skulder- og ledbåndsskader.

Den helt rigtige diagnose

Operationerne står aldrig alene – de følges altid op med et forløb hos fysioterapeut – og nogle gange er de slet ikke nødvendige. Et træningsprogram lagt af idrætsmedicineren kan sagtens vise sig at være lige dét, der skal til for at komme sig over overbelast­ningsskader – og ikke mindst lære at undgå dem i fremtiden. For én af teamets kæpheste er at stille den rigtige diagnose. Som ortopædkirurg og medejer af Adeas, Klaus Bak, tidligere har udtalt til magasinet, så er det afgørende at stille den rigtige diagnose hurtigt, for gør man det, kan man lægge den helt rigtige behandlingsplan, og nogle gange er det altså hurtigere at komme tilbage til idræt uden operation.

Reddede Christian Eriksens liv

Speciallægerne i idrætsteamet har alle mange års erfaring og hører til blandt Danmarks bedste. En af dem trak også for nylig overskrifter i landets aviser, da han til EM stormede ind på fodboldbanen i Parken under fodboldspiller Christian Eriksens kollaps. Adeas’ ortopædkirurg Morten Boesen er nemlig cheflæge for fodboldlandsholdet og var en af dem, der kæmpede for at redde unge Eriksens liv. Morten Wad er tilsvarende cheflæge for håndbold­landsholdet. Med andre ord: der er garanti for behandling på allerhøjeste niveau hos Adeas’ idrætsteam.

 

Gør det ondt?

Træner du til triatlon, løber i Dyrehaven, spiller tennis og golf eller cykler, og har du smerter, så få stillet den helt rigtige diagnose. Få svar med det samme hos Adeas med ultralydsscanner.

Besøg NORDs sundhed butikker her:

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Det er lidt af en fangst, som Adeas Privathospitaler har gjort med Marc Jacob Strauss. Idrætskirurg med speciale i avancerede ledbåndsrekonstruktioner. Før var de seks og nu er de syv ortopæd­kirurger og én mediciner på Adeas Privathospitalers elitehold inden for idrætskirurgi og idrætsmedicin. Nyeste skud på stammen er ortopæd­kirurg Marc Jacob Strauss. Han kommer med en faglig baggrund fra sine mange år på Ullevaal Sykehus i Oslo, og skal for Adeas stå for nogle af ortopædkirurgiens allermest avancerede ledbånds­­rekonstruktioner: Bageste korsbånd og løse knæskaller.

læs mere
Kom sygdommene  i forkøbet

Kom sygdommene i forkøbet

I stedet for at vente på, at sygdom rammer dig, kan du tage den i opløbet med en helbredsundersøgelse på Adeas Privathospitaler nye Sundhedscenter i Parken. Sidst vi skrev om det nye Sundhedscenter i Parken under Adeas Privathospitaler, var det helt nyt. Og nu er meldingen, at man har ’travlt’. På den gode måde. Sundhedscenterets grundige helbredsundersøgelse er nemlig et hit. For ligesom man i mange virksomheder enten overvejer eller allerede er i gang med få fore­taget en helbredsundersøgelse af deres nøglemedarbejdere, så vil andre også. Tendensen er, at vi vil tage ansvar for vores egen krop og ikke vente, til det bliver for sent. For man kan gøre noget ved skavanker og sygdomme, hvis man opdager dem i tide, og dét har landets største og kompetente private hospitalskæde Adeas taget konsekvensen af.

læs mere
Naturlig smuk med plastikkirurgi

Naturlig smuk med plastikkirurgi

NORD kickstarter her den første af en række artikler om myter, facts og muligheder inden for plastikkirurgi sammen med Trine Foged Henriksen. Speciallæge, Ph.d., og ansvarlig for plastikkirurgien på Søernes Privathospital.
Lige ud til Søerne i København, ligger en stor, fornem bygning på Martinsvej. Søernes Privathospital står der på ind­gangs­partiet, og indenfor er alt diskret, indbydende og nyrenoveret. Her er Trine Foged Henriksen ansvarlig for plastikkirurgien. Smilende og fuld af overskud. Og ikke mindst naturlig smuk. Jeg har ingen anelse om hendes alder, men jeg ved, hun bl.a. har fået Feminas Kvindepris for sit arbejde med Mammaregisteret i 1999. Et register bestående af data fra 18.000 kvinder med kosmetiske eller rekonstruktive brystoperationer, som dels har dannet grundlag for mange viden-skabelige studier af de teknikker og implantater, man bruger i dag, og dels givet kvinder mulighed for at søge videnskabelig dokumentation om risici ved kosmetiske brystoperationer.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X