Vælg en side

Børnene elsker at blive fragtet rundt i ladcykel i stedet for at sidde bag i bilen. Vælger I en af Winther Kangaroos gennemarbejdede og håndbyggede el-ladcykler, sidder poderne både sikkert, trygt og behageligt, når I bevæger jer rundt i trafikken.

 

Der er mange, gode grunde til at vælge at køre af sted med børnene i en el-ladcykel i stedet for i bil. Og endnu flere gode grunde til at vælge Winthers el-ladcykler, fordi du så er helt sikker på at få en ladcykel designet med blik for sikkerhed og optimal køreoplevelse og udført i de bedste materialer. Winthers el-ladcykler er håndbygget på fabrikken i Silkeborg, og navnet har været synonymt med kvalitetscykler siden starten i 1932.

 

En investering der altid betaler sig

Winthers ladcykler er en investering som kan betale sig. Cyklerne holder længe på grund af kvaliteten og gensalgsprisen er høj. Det giver også god samvittighed på det grønne regnskab, at materialerne holder, samtidig med at du bidrager til at holde luften i byen ren og får god motion.

 

Design og sikkerhed

Designet er gennemarbejdet, og det kommer fx til udtryk ved, at det er nemt for børnene at komme op i cyklen, kalechen har god ventilation, sæder med god støtte er udviklet til børnetransport mv.
Sikkerheden ser du fx ved alubøjlerne over ladet, som beskytter børnene, de afrundede hjørner og brugen af reflekser.

 

Konfigurer den til din familie

Det er nemt at manøvrere rundt i trafikken på en Winther Kangaroo ladcykel, og du kan indrette den, så den passer præcis til din familie med ét, to eller tre børnesæder, med babyindsats eller med bænk.
Du kan vælge mellem 3 forskellige kvalitetsmodeller og mellem to forskellige motorer (Shimano STePS center motor eller Promovec baghjulsmotor) alt efter hvilken cykeloplevelse, du ønsker.

 

 Tag børnene med og test selv en af Winthers ladcykler hos Ladcyklen.dk eller hos udvalgte FRI BIKE SHOP butikker.

 

 

C29 – DEN MODERNE SHORT JOHN

Her i foråret lanceres C29 nu med el motor – retrocyklen med de mange anvendelsesmuligheder. Du kan bruge den både som en cool hverdagscykel eller som firmacykel med plads til reklame.

Find forhandlere og læs mere på
wintherbikes.com

 

Touren går til DANMARK

Touren går til DANMARK

Den første weekend i juli bliver med garanti noget helt særligt. Hvis du ikke står linet op et sted med baguette og rødvin under armen, når verdens sejeste cykelløbere suser forbi byerne København, Roskilde, Nyborg, Sønderborg og Vejle (og en masse naturskønne områder undervejs), så er der helt sikkert også plads i sofaen. Under alle omstændigheder: Tour de France kommer til Danmark.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.