Vælg en side

Med knofedt og rå ”woman-power” har business-duoen bag Cloud Celebration skabt et helhedsunivers af unikt designede invitationer, ønskelister, bordkort, takkekort og meget mere. Snart kan B2B-kunder også være med.

I 2017 var bioanalytikeren – med en stærk kreativ åre – Amanda Brown, i fuld gang med sine to virksomheder: En digital plakatwebshop og som fotograf med speciale i babyfotografering. Plakaterne gik bare ikke så godt, så Amanda spurgte på Facebook, om der var én, der kunne hjælpe med at markedsføre virksomheden? Dét kunne Celia Horsleben. Negletekniker og under uddannelse til markedsøkonom. Det viste sig også, at de to unge kvinder kendte hinanden, da Amanda havde taget babybilleder for Celia.
− Celia spurgte, hvad der gik godt i min lille digitale virksomhed? Uden tøven kunne jeg sige, at det var nicheproduktet festinvitationer til barnedåb og konfirmationer, fortæller Amanda.

Cloud Celebration hjælper med at gøre invitationerne personlige.

Passion og tid
Celia foreslog Amanda at kaste sin energi over festinvitationerne. Til gengæld foreslog Amanda hende at træde ind i forretningen.
− Celia havde overhovedet ikke lyst til at blive selvstændig igen, men hun ville gerne hjælpe til, siger Amanda og griner.
Efter et par måneder, gik hun alligevel ind i den blomstrende virksomhed, Cloud Celebration.
Fra sine spæde digitale dage til milepælen ”eget trykkeri i 2022” lidt uden for Randers, er Cloud Celebration en historie om passion, dedikation og ”learning by doing”. Amanda og Celia har bygget alt op fra bunden uden ekstern kapitalindsprøjtning. I trykkeriet er også indrettet et showroom, som selv sjællændere finder vej til.

Skaber festens røde tråd
Det unikke ved Cloud Celebration ligger i det personlige præg. Hver invitation, menukort og bordkort er designet og trykt med omhu og om-tanke. Den røde tråd, der binder deres produkter sammen, er ikke blot et æstetisk valg, men en filosofi om sammenhæng og harmoni. Fra save-the-date-kort til takkekort skaber Cloud Celebration en visuel fortælling, der strækker sig fra begyndelse til slutning.
Amanda står for design og tryk, mens Celia varetager markedsføring og kontakten til samarbejdspartnere og influencere. Dygtige medarbejdere er også kommet med i iværksættereventyret. Bl.a. Anne Sofie Jørgen-sen, der som tekstforfatter, udarbejder meningsfulde blogindlæg og inspirerende landingsider.

 

Cloud Celebration designer og trykker alt til festen.

Store planer
Med planer om at udvide med en B2B-sektion
– Cloud Celebration samarbejder allerede med store virksomheder – er Amanda og Celia klar til at tage deres virksomhed til nye højder. De ønsker at brande sig på unikke produkter. Såsom nye anderledes visitkort til de små virksomheder. Men uden at blive for store til den enkelte konfirmand eller brud.
− Vi er en lille og passioneret virksomhed, som er drevet af at dele vores kunders glæde, når de selv står midt i livets milepæle med barnedåb, konfirmation og bryllup, og dét bliver vi ved med, afslutter Amanda.

 

 

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.