NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Christian Stadil kan slet ikke undvære de åndedrætsøvelser han har lært af Jakob Lund. Flere gange om ugen sætter Hummeldirektøren sig i sit mande-anneks og trækker vejret dybt ind og ud.

Christian Stadil har kendt Jakob Lund siden barndommen. Deres forældre var venner, og de to drenge var passionerede omkring kampsport og militæret. Sov i bivuak sammen og rekognoscerede mod ’fjenden’ i fuld krigsmaling. Senere blev deres fokus mere ’feminint’, som Christian kalder deres fælles interesse for yoga, meditation og vejrtrækning.
– Teknikkerne, jeg har lært af Jakob, er noget af det mest virksomme, jeg har prøvet. De er meget, meget effektive, og gør, at man kommer helt ned i kroppen og får arbejdet med sit nervesystem.

Bedre præstationer

Christian Stadil laver åndedrætsøvelserne to gange om ugen i en halv time til 45 minutter i sit private træningsanneks. Han kan også finde på at gøre det, lige før han skal holde foredrag.
– Åndedrætsøvelser inden jeg går på scenen gør, at jeg kommer ned i kroppen, og det åbner op for kreativiteten og de ting, jeg skal huske at sige. Hvis man er for selvbevidst, og der går for meget overjeg i den, så er det sværere at huske.

Christian Stadil
Ejer og driver familiekoncernen Thornico, der tæller virksomheder i en lang række brancher, herunder Hummel, og er kendt for sin dynamiske ledelsesstil og innovative iværksætteri. Er far til fire og gift med Alice Rosenkrantz Stadil. Har altid været optaget af balancen mellem krop og sind og dyrker bl.a. kampsport, meditation, yoga, vejrtrækningsøvelser m.m.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Styrk glæden og få succes

Styrk glæden og få succes

Vi har bedt psykolog og erhvervspsykolog Charlotte Skeel om at afsløre nogle af sine mest virksomme teknikker til mere glæde og succes. Happy Days – ik´ flere bekymringer! lyder den optimistiske titel på Charlotte Skeels nye bog. Charlotte Skeel er psykolog og erhvervs­psykolog, og er bl.a. kendt som gæste­ekspert på radio og tv. I HAPPY DAYS, Ik´ flere bekymringer dokumenterer hun, hvordan negative tanker dræner dig for energi, og i værste fald bringer dig fuldstændig ud af kredsløb, så succes, glæde og livslyst synes som fjerne planeter på stjernehimlen. Men med indsigt og viden, og ikke mindst træning, kan du komme tilbage på rette kurs – eller snarere ind på en ny og endnu bedre kurs. Øvelserne kan bruges af alle. Fra virksomhedsledere, der ønsker mere trivsel og dermed større succes på arbejds­pladsen, til private, der drømmer om succes på alle parametre.

læs mere
No more STRESS

No more STRESS

Nyeste sundhed i verden er den psykiske sundhed frem for den fysiske. Det så man blandt andet under OL i Tokyo, hvor den amerikanske top atlet Simone Biles på et pressemøde stod frem foran hele verden, hvilket hun efterfølgende har fået kæmpe respekt for. 4, 2, 6, 2 er vejrtrækningen, der på få minutter øger din psykiske tilstand, så kroppen opnår fuldstændig ro og afslapning. (Rest & Digest).

læs mere
Timeout i AIRE Ancient Baths

Timeout i AIRE Ancient Baths

Luksuriøse termiske bade AIRE Ancient Baths, der bl.a. findes i New York, London, Chicago, Barcelona og Sevilla, er kommet til Danmark. Følg med NORDs redaktør i Carlsbergs historiske bygninger fra 1886 top restaurerettil at huse det internationale spa-hotspot. Faktisk er jeg ikke særlig vild med spa, fordi jeg hurtigt keder mig ved at ligge stille. Men allerede nedgangen til AIRE Ancient Baths, som ligger i Carlsbergs gamle kældre under det, der i dag er Hotel Ottilia i Carlsberg Byen, vækkes mine sanser så meget, at mine forbehold fordufter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X