Vælg en side

Den perfekte ramme om konfirmationen

Lige pludselig er foråret her og ikke mindst forårets fester. Så hvis du ikke allerede har styr på, hvordan I får plads til alle gæsterne til dit barns konfirmation, er det nu, du skal beslutte dig. Måske ville det være en idé at sidde i haven i et luksuriøst, arabisk beduintelt med masser af atmosfære? 

 

 

Ikke to fester er ens – og festtelte er en fleksibel løsning.

 

 

Beduintelte er ekstremt populære til konfirmationer, fordi de er supergodt isolerede. Her kan man sagtens holde den perfekte temperatur, selvom det stadig skulle være iskoldt eller regnfuldt. Teltene er lavet til temperaturerne i ørkenen, hvor der kan være frost om natten og 40 grader om dagen. De er lavet af kraftig, råhvid bomuld udvendigt og et gyldent, mønstret stof indvendigt. De er totalt brandsikre, de er vandtætte, og man risikerer ikke kondens. I tilgift får man en fantastisk god akustik, så alle kan høre talerne til konfirmanden.

Det fortæller Nicolai Frederiksen, som er direktør for Charlottenlund Udlejning. Han har 16 års erfaring i virksomheden, som hans far kørte før ham, og han ved også, at det er i løbet af januar-februar, der bliver run på bestilling af telte til konfirmationer. Og pludselig må han melde udsolgt.

Dæk de smukkeste borde med service, borde og stole fra Charlottenlund Udlejning.

Telte i alle størrelser

Beduinteltene kan lejes i flere størrelser til 25, 50, 60 eller 80 personer. I det største telt på 9×18 meter kan op til 200 mennesker sidde ved borde og spise. Den størrelse telte bliver dog især brugt til firma-events, store sommerfester og bryllupper, selv om Nicolai Frederiksen i de senere år har op­levet, at konfirmationerne bliver større.

Konfirmanden skal have en dejlig dag.

1001 nats eventyr

Beduinteltene bliver også udlejet til fx temafester, fortæller han.

– De er jo perfekte til 1001 nats eventyr med marokkopuder og ægte tæpper, og vi kan endda skaffe et par levende kameler og mavedansere, hvis det er, siger han med et smil. Med andre ord kan du få præcis den fest, du drømmer om. Udlejningsfirmaet kan levere alt: borde, guldstole eller hvide chiavaristole med flere farver hynder, duge, luksus-service, blomster mm., eller du kan nøjes med en stabel tallerkner, hvis det er det, du mangler.

 

Masser af muligheder

Ud over beduinteltene, som passer perfekt til konfirmationen, kan man også leje pvc-festtelte med innerlining samt indiske telte, som er meget populære til sommerbryllupper, når man ikke skal varme op. De er nemlig meget tyndere og luftigere.

Se priser på charlottenlund-udlejning.dk

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.