NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Taittinger Comtes de Champagne Grand Crus Blanc de Blancs fra 2008 er noget helt enestående og fås ekstraordinært i Meny Nordhavn.

I det øjeblik, du åbner årgangschampagnen fra champagnehuset Taittinger, vil du opleve en strøm af delikate, vedvarende bobler, der er så karakteristiske for Chardonnaydruen, og en duft fra områdets kalkholdige jord, som giver Taittingers topchampagne, Comtes de Champagne, sin særlige luftighed og delikate stram-hed. Druerne til Comtes de Champagne – kendt for at være en af de bedste Blanc de Blancs champagner (100% Chardonnay) – kommer fra husets egne marker i Cramant, Avize, Oger, Le Mesnil, Chouilly og fra ekstra gamle stokke i Pierry.

 

Champagne-stjerneåret i Meny Nordhavn
Taittinger Comtes de Champagne Grand Crus Blanc de Blancs 2008 fås til 1.399 kr.
(før 1.499 kr.) i MENY Nordhavn. Begrænset antal.

Normalpris 1.499 kr. NORD-pris 1.399 kr.

 

Lyserød Champagne Taittinger Prestige Rosé
Glæd jer til denne champagne med den flotteste pink farve. Den er delikat og intens med en frisk og ung duft med aromaer af røde bær som hindbær, kirsebær og solbær. Man kan virkelig fornemme den flotte balance, der går hånd i hånd med en harmonisk friskhed.

Normalpris 563,95 kr. NORD-pris 349 kr.

 

En stor oplevelse

Taittinger Comtes de Champagne Grand Crus Blanc de Blancs årgang 2008 er en stærk fokuseret, kompleks og subtil champagneoplevelse med aromaer af pære, lime, hvid peber og appelsinblomst, samt antydninger af lakrids og let ristede duftnoter. 2008 er et stort champagne-år, fordi alting harmonerede med de rette vækstbetingelser, og med denne unikke Taittinger lever året fuldstændig op til forventningerne.

Få en gave!

Bland seks flasker Taittinger-champagne og få enten en champagnekøler eller 6 Taittinger-glas med gratis. Se mere hos Kewin Busse i vinafdelingen.

Taittinger

Berømt fransk vinfamilie i Reims, der siden 1734-tallet har produceret nogle af verdens bedste champagner.

Besøg NORDs gastrobutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X