Vælg en side

Er du til eventyr og kongelig historik, så brug lige to minutter på denne imposante og helt særlige delvist fredede bolig fra 1658.

Huset har været ejet af en række historiske personer, hvoraf Enkedronning Charlotte Amalie (1703-1715) og hendes søn, Arveprins Carl (1715-1752) er de mest prominente, men der er mange titler foran ejerne: Admiral, Kancelliraad, Højesteretsassessor, Greve, Godsejer, Konferens-raad og Brigader, udover at lejligheden har været embedsbolig for Det Kongelige Teater. Det er spændende at vide, at disse personer har haft deres færden i netop lejligheden. Dengang var det altid lejligheden over porten, som var uden indsyn og larm (og stank), som var ejendommens mest attraktive.

Den 180 kvm store lejlighed, som ligger i en utrolig smuk præmieret palæejendom, har 3 stuer en-suite mod gaden med store 250 cm vinduer og flot lysindfald. Loftshøjden er imponerende 3,7 m og der er originale træpaneler helt op til loftet. Herudover byder lejligheden på to ekstra værelser, flot og gennemtænkt indrettet med hems. Lejligheden blev total istandsat i 2014 under ledelse af partner og arkitekt Lars Toksvig fra PLH Arkitekter A/S.

Der er brugt 30 cm planker fra Dinesen til at lægge nye gulve i gang, stue, og det åbne samtalekøkken. Køkken- og badeværelseselementer er i massiv kirsebærfront fra Svane Køkken med hvide corian bordplader. Alle hvidevarer er Siemens: Indbygget køleskab og fryser i fuld størrelse. Induktionskogeplader, emhætte, pyrolyseovn, opvaskemaskine og i badeværelset vaske- og tørresøjle. Der er lagt nyt el med flere dæmpere og indbyggede spots i gange, køkken, stue, badeværelse.

På badeværelse samt toilet er der brugt italienske naturlige sandstensfliser. Badeværelset har bruse-kabine, stort Duravit badekar på 100 x 180 cm, vægophængt toilet og to håndvaske. Elopvarmet spejl og elopvarmede gulve i badeværelse og gæstetoilet.

EN SMUK GÅRD

Bag den massive port fra Lille Strandstræde gemmer sig en smuk gård, hvor ejeren har tilkøbt privat parkeringsplads. Derudover er der også mulighed for at leje sin egen garage i gården.

Pris DKK 15,9 mio.

Ring allerede i dag til Kvadrat Bolig for en besigtigelse på 33 11 40 20.

 

Luksussengen Schramm endelig i Danmark

Luksussengen Schramm endelig i Danmark

Danmarks ældste sengeforretning Schwarz Senge er blevet skandinavisk eneforhandler for noget af det mest ypperste i senge og madrasser: Tyske Schramm. Ondt i ryggen? Glem det. Ømme muskler og svært ved at vågne, fordi du har sovet dårligt? Slet ikke. Hvis du altså sover på en madras i en seng fra Schramm. Det er der bare ikke ret mange danskere, der gør. Endnu. For hos Schwarz Senge, der er Danmarks ældste sengeforretning.

læs mere
Wauw-effekt med Photowalls tapeter

Wauw-effekt med Photowalls tapeter

Hvis du virkelig vil skabe stemning og gøre dit hjem personligt, så er Photowalls helt unikke tapetkoncept en nem måde at gøre det på. Uanede muligheder fra cutting edge design til privatfotos, vild natur, indtagende børnetapeter og meget mere.

læs mere
Billeder som giver ro  i sjælen  og i rummet

Billeder som giver ro i sjælen og i rummet

Hvis du har et feriefoto eller familiefoto, som lige rammer din perfekte stemning, kan du hos Hellerup Lyskopi få lavet det som tryk til din væg. Du kan få det på mange forskellige materialer – fx akustikplade, som dæmper lyden i lokalet, fordi det er trykt på lydabsorberende materiale. Bor du i højloftede rum, eller er der mange hårde overflader som stengulve, kan fotos eller kunst trykt på akustikplader dæmpe lydene i rummet. Du kan fx vælge fotos, som minder dig om dejlige feriedage på dit yndlingssted eller med dine yndlingsmennesker. Akustikpladerne fås med eller uden ramme og i størrelser fra A3 til 1×2 meter og er også meget velegnede fx i mødelokaler eller på et kontor, hvor I sidder flere sammen.

læs mere
error: Content is protected !!
X