Vælg en side

Et genialt koncept holder til i indkøbscenteret Waterfront Shopping: Carsteamwash, der vasker din bil, mens du træner eller shopper. Spar masser af penge ved at bruge en fordelagtig abonnementsordning.

Jeg parkerer audien i parkeringshuset under Waterfront Shopping, fordi jeg først skal træne hos Wellcome Fitness og dernæst handle et par småting. Når jeg henter bilen igen, er den shiny og lækker. Næsten som ny. Carsteamwash gør bilvask til en leg, fordi det kan foregå, mens jeg selv gør noget andet.

– Konceptet er skræddersyet til vores travle hverdag, hvor vi vil have maksimalt ud af tiden, lyder det entusiastisk fra stedets ubestridte idémand, Adel Taj.

Søger partner til flere Carsteamwash
Entreprenant til fingerspidserne, og som siden 2011 har haft rygende travlt. Adel Taj har en fortid inden for leasing af biler og så et behov for at placere bilvask dér, hvor vi shopper, træner og går på café. Det vil sige i byernes storcentre. Han skrev ud til en række storcentre og fik med det samme svar fra Ro’s Torv i Roskilde. Dér begyndte Carsteamwash og har siden bredt sig til indkøbscentre i København, Køge, Valby og Hellerup.

– Jeg har så travlt, at jeg ikke har tid til at åbne nye, selvom der er et stort marked for det, siger Adel Taj, som leder efter en egnet partner eller investor, der ligesom ham brænder for at iværksætte nye, spændende koncepter til kræsne forbrugere.

Book med nummerpladen
Udover knofedt og ihærdighed, benyttes de nyeste teknikker inden for bilpleje og med hensyn til miljøet. Fx en række plejeprogrammer, deriblandt den store Opti-Coat Pro+, der gør, at bilen bliver som ny. Et must, hvis du leaser en bil, og skal aflevere den igen. Vælger du en af abonnementsordningerne, kører det hele automatisk, og du har en konstant ren og lækker bil til halv pris. Når du booker online, benytter du din nummerplade, da prisen fastsættes i et nyt smart system baseret på oplysninger om din bil via nummerpladen.

Priser årsabonnementer

SØLV 25% rabat
Dette abonnement inkluderer:
1 mdl. Good Care-behandling

PRIS PR. MÅNED
Bil str. A: 399 kr. / Bil str. B: 449 kr.
Bil str. C: 499 kr. / Bil str. D: 649 kr.
Bil str. E: 749 kr.

GULD 50% rabat
Dette abonnement inkluderer:
1 mdl. Good Care-behandling
3 X bilvask pr. måned (inde/ude)

PRIS PR. MÅNED
Bil str. A: 999 kr. / Bil str. B: 1.125 kr.
Bil str. C: 1.249 kr. / Bil str. D: 1.625 kr.
Bil str. E: 1.875 kr.

Carsteamwash
Waterfront Shopping
Tuborg Havnevej 4-8
Hellerup
62 22 10 01
carsteamwash.com


error: Indhold er beskyttet.