Vælg en side

Med masser af glade både gamle og nye kunder har det været en fest for Moro By Larsen at rykke teltpælene fra Hellerup til Nordhavn.

Det er snart to år siden, at den kendte frisørfamilie Moro By Larsen bestående af to generationer frisører og deres dygtige frisørteam flyttede fra Hellerup til Nordhavn. Først åbnede søn Nick Larsen Nordhavn-salonen og senere kom Yvonne og Jan Larsen. Nu er holdet helt på plads bestående af de tre Larsen-frisører samt frisørerne Søren-Henrik Lange, Katrine Helmersen og Gert Larsen. Et rigtig godt miks af nye og ‘gamle’ kræfter, som giver en fantastisk dynamik og faglig dybde.

Fagligt højt niveau med masser af humor

Fra hele frisørholdet lyder en stor tak til kunderne, som har taget så godt imod dem. Moro By Larsen ligger midt i den nye pulserende og bæredygtige Nordhavn. Salonen er stor, rå og enkel – flere af kunderne synes, den er lidt newyorkeragtig. Stemningen er hjertevarm og positiv, mens hår er en alvorlig sag. Mange kunder benytter bl.a. det fagligt stærke hold til at sætte flotte frisurer til sæsonens kommende fester.

Klip & føn 810 kr.

Håropsætning by Moro

Frapris 810 kr.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.