Vælg en side


Zwilling

ZWILLING J.A. Henckels ser dagens lys på en sommerdag 1731 med knivsmeden Peter Henckels i spidsen. I dag er ZWILLING J.A. Henckels er kendt over hele verden som en virksomhed, der producerer produkter af den højeste kvalitet med funktionalitet for øje. Det brede sortiment består af knive, køkkengrej, bestik og manicure. Læs mere på www.zwilling.com

Staub er også en del af ZWILLING-gruppen og er eksperter i at lave gryder og pander i støbejern, og fade i stentøj. Staub blev til i 1974 af franske Francis Staub, der skabte “La Cocotte” som på godt dansk kaldes en støbejerns gryde. 

Miyabi der sætter en ære i at producerer skarpe knive i et smukt design, er også en del af ZWILLING-gruppen. Knivene produceres på vores fabrik i Seki i Japan. 

Køkkenredskaber
Knive
Gryder
Pander

Vores udvalg

ZWILLING:
Knive
Gryder
Pander
Køkkenredskaber
Sommelier grej

Staub:
Støbejernsgryder
Støbejernspander
Stentøj

Miyabi:
Japanske knivskarpe kvalitetsknive

Følg os

Lokale forhandlere

Pot og Pande, Illums Bolighus, Imerco, Værsgo, Johannes Fog, Kop og Kande, Magasin, Salling, Sinnerup, Skjalm P

Opskrift / Zwilling

Opskrift / Zwilling

AHI POKE Til 4 personer Opskrift af: Alana Kysar   Ingredienser • 1 kg frisk tun (yellowfin tun) skåret i store tern • 1 spiseske sesamolie • 1 spiseske soya • 1/4 kop fintskåret hvide løg • 1/4 kop hakket forårsløg • Lidt havsalt • 1/2 teske chiliflager • 2...

læs mere
Gå ikke ned  på udstyr

Gå ikke ned på udstyr

Opdag glæden ved skuffens skarpeste knive, støbejernsgryder til simrende efterårsretter, hærdede stegepander, der kan klare lidt af hvert, og en knivsliber, som selv de professionelle
kan bruge. Kvalitet og enkelthed er kodeordet for tidens køkkenudstyr. Kan købes hos www.zwilling.com eller hos Magasin

læs mere
Solidt køkkenhåndværk fra Zwilling

Solidt køkkenhåndværk fra Zwilling

Pro Wood er vores populære og brugervenlige ZWILLING Pro serie med skaft i steneg fra Middelhavsområdet. Alle knive er unikke i skaftet og kan variere meget, da der er brugt naturmaterialer. Hvert skaft har dermed sit helt eget unikke udtryk.

læs mere
Spaghetti vongole

Spaghetti vongole

Vask muslingerne grundigt og sorter de beskadigede og åbnede muslinger fra. Kom muslingerne i en skål med koldt vand i ca. 1 time. Kom derefter muslingerne i en si og lad dem dryppe af.

læs mere
Braiseret ananas med kamille, vanille & ingefær

Braiseret ananas med kamille, vanille & ingefær

Flæk vanillestangen, skrab kornene ud, og mas dem ud i en smule af sukkeret med den flade side af en kniv. Gem den tomme vanillestang til senere brug. Riv ingefæren groft på et rivejern. Kog de 5 dl vand op, tilsæt ingefær, brun farin.

læs mere
error: Content is protected !!
X