



Zwilling
ZWILLING J.A. Henckels ser dagens lys på en sommerdag 1731 med knivsmeden Peter Henckels i spidsen. I dag er ZWILLING J.A. Henckels er kendt over hele verden som en virksomhed, der producerer produkter af den højeste kvalitet med funktionalitet for øje. Det brede sortiment består af knive, køkkengrej, bestik og manicure. Læs mere på www.zwilling.com
Staub er også en del af ZWILLING-gruppen og er eksperter i at lave gryder og pander i støbejern, og fade i stentøj. Staub blev til i 1974 af franske Francis Staub, der skabte “La Cocotte” som på godt dansk kaldes en støbejerns gryde.
Miyabi der sætter en ære i at producerer skarpe knive i et smukt design, er også en del af ZWILLING-gruppen. Knivene produceres på vores fabrik i Seki i Japan.
Køkkenredskaber
Knive
Gryder
Pander
Vores udvalg
ZWILLING:
Knive
Gryder
Pander
Køkkenredskaber
Sommelier grej
Staub:
Støbejernsgryder
Støbejernspander
Stentøj
Miyabi:
Japanske knivskarpe kvalitetsknive
Zwilling
dk-zwilling-shop.com
Følg os
Lokale forhandlere
Pot og Pande, Illums Bolighus, Imerco, Værsgo, Johannes Fog, Kop og Kande, Magasin, Salling, Sinnerup, Skjalm P
Opskrift / Zwilling
AHI POKE Til 4 personer Opskrift af: Alana Kysar Ingredienser • 1 kg frisk tun (yellowfin tun) skåret i store tern • 1 spiseske sesamolie • 1 spiseske soya • 1/4 kop fintskåret hvide løg • 1/4 kop hakket forårsløg • Lidt havsalt • 1/2 teske chiliflager • 2...
Gå ikke ned på udstyr
Opdag glæden ved skuffens skarpeste knive, støbejernsgryder til simrende efterårsretter, hærdede stegepander, der kan klare lidt af hvert, og en knivsliber, som selv de professionelle
kan bruge. Kvalitet og enkelthed er kodeordet for tidens køkkenudstyr. Kan købes hos www.zwilling.com eller hos Magasin
Solidt køkkenhåndværk fra Zwilling
Pro Wood er vores populære og brugervenlige ZWILLING Pro serie med skaft i steneg fra Middelhavsområdet. Alle knive er unikke i skaftet og kan variere meget, da der er brugt naturmaterialer. Hvert skaft har dermed sit helt eget unikke udtryk.
Spaghetti vongole
Vask muslingerne grundigt og sorter de beskadigede og åbnede muslinger fra. Kom muslingerne i en skål med koldt vand i ca. 1 time. Kom derefter muslingerne i en si og lad dem dryppe af.
Braiseret ananas med kamille, vanille & ingefær
Flæk vanillestangen, skrab kornene ud, og mas dem ud i en smule af sukkeret med den flade side af en kniv. Gem den tomme vanillestang til senere brug. Riv ingefæren groft på et rivejern. Kog de 5 dl vand op, tilsæt ingefær, brun farin.
Opskrift – kylling “provencal” med citron, salvie & hvidløg
Denne livret fik jeg som personalemad, da jeg arbejdede i Sydfrankrig, og den er siden blevet en fast del af hverdagsrepertoiret hjemme hos os. Alt passer perfekt sammen. Det er let og smager af solskin.
Thomas Herman – Braiserede svinekæber med svampe, jordskokker & brøndkarse
Langtidssimrede svinekæber bliver aldrig kedeligt. De smager ganske enkelt helt ufatteligt godt. Denne ret med svampe og jordskokker er i den grad en af mine vinterfavoritter – og tro mig! Den er hele den lange tilberedningstid værd.