Vælg en side

Ztrengz Beauty Oil

Ztrengz er ejet af Kristine Hammer Sørensen og Alexander B. Krewald.

Alexander har siden 2004 udviklet, produceret og solgt skønhedsprodukter. Tilsammen har vi forsøgt at følge drømmen om at arbejde med produkter som kan gøre noget godt for mennesker som gerne vil have det bedste inden for økologiske produkter som fremmer skønhed og velvære.

Vi sælger den ultimative skønhedsolie med fokus på kvinder i alle aldre. Vores fokus ligger på både kvalitet og funktion, og vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer alle de behov, du som moderne og aktiv menneske vil støde på når du efterstræber det optimale produkt til at hjælpe din krop på vej til velvære og skønhed

ZTRENGZ BEAUTY OIL Er specielt udviklet, produceret og blandet for at give dig de optimale byggesten for, at opnå hud som den fineste silke. Din hud vil opnå optimal glød og vil stråle af sundhed, grundet maximalt indhold af vitaminer og mineraler, samt de essentielle fedtsyrer omega-3 og omega-6.

ZTRENGZ BEAUTY OIL er sammensat af 10 essentielle og unikke olier, sprængfyldt med velvære for huden. Forestil dig en blanding af disse unikke og fantastiske olier i én magisk flaske og så har du ZTRENGZ BEAUTY OIL.

Skønhedsprodukt

Ring på 42 90 90 92

Vores produkt

ZTRENGZ BEAUTY OIL skønhedsolie er sammensat af følgende olier:
Hamp olie
Sesamkerne olie
Kaktus kerne olie
Rosmarin olie
Egyptisk sortkommenolie
Arganolie
Hørfrøolie
Kæmpenatlysolie
Chia olie
Hybenkerneolie

Ztrengz Beauty Oil
Ibstrupvej 34A
2820 Gentofte
Telefon 42 90 90 92
ztrengz.com

Følg os

Ztrengz Beauty oil

error: Content is protected !!
X