Vælg en side
Waterfront Shopping Tuborg Havnepark
Waterfront Shopping Tuborg Havnepark
Waterfront Shopping Tuborg Havnepark
Waterfront Shopping Tuborg Havnepark

Waterfront Shopping

Waterfront er en mental oase i en travl hverdag. Her kan du være effektiv og få handlet ind i en fart uden stress.

Du kan pleje dig selv og dit velbefindende – både indre og ydre. Indre med fitness og spa og sunde spisesteder. Ydre gennem de eksklusive omgivelser lige ved vandet og den atmosfærefyldte havnefront.

Waterfront er ikke et storcenter. Det er tværtimod et mindre center. Og hvad mener vi nu med det? Jo, det er let at komme til og der let at parkere.

Hurtigt at overskue og hurtigt at handle ind. Der er mange cafeer og mange steder at finde velvære.

Med andre ord – her er ikke for lidt og ikke for meget – men lige det, du har brug for i en travl og sund hverdag.

Shopping center

Åbningstider

Mandag: 10-19
Tirsdag: 10-19
Onsdag: 10-19
Torsdag: 10-19
Fredag: 10-19
Lørdag: 10-17
Søndag: 11-16

Bemærk: Netto, Irma og spisestederne har udvidede åbningstider

Waterfront Shopping
Philip Heymans Allé 17
2900 Hellerup
http://waterfront-shopping.dk/

Følg os

Waterfront Shopping

Skønne solsikre nyheder

Skønne solsikre nyheder

Vi elsker sommeren hos Matas, siger butiks­chef Lotte Vendelbo Sørensen, der sammen med sit personale råd­giver kunderne om de smukkeste lakker til fødderne, de bedste ansigts­­­­masker og de skønneste solprodukter, der passer og plejer din hud, mens du opbygger en sund og smuk glød. Sommerens solnyheder tæller bl.a. nye ansigt­produkter fra SISLEY i SPF 30 og 50, der forebygger rynker, mørke pletter og tab af fasthed. Japanske Shiseido byder på vand-, sved- og sandafvisende solprodukter baseret på den patenterede Wetforce-teknologi. Og Matas’ egen Tan Accelerating solspray SPF 30 øger hudens melamin, så du hurtigere bliver solbrun.

læs mere
Skønnere og sundere sammen i Matas

Skønnere og sundere sammen i Matas

Der er fokus på sundhed i den nyrenoverede Matas i Waterfront. Få personlig og uforpligtende vejledning om vitaminer, mineraler og urter. Solaray er et verdensnavn inden for kosttilskud og et af danskernes foretrukne, når det gælder kvalitetsprodukter med den rette sammensætning af urter, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og andre specialkosttilskud. Sortimentet er derfor også på hylderne i Waterfronts Matas, og det er højsæson for dem netop nu. Vintermånederne har meldt deres ankomst, og det er derfor vigtigt at få tanket op med de nødvendige vitaminer og mineraler, siger elev Maria Rauff Hansen.

læs mere
error: Content is protected !!
X