Vælg en side
Watami Sushi Gentofte
Watami Sushi Gentofte
Watami Sushi Gentofte

Watami

Perfektion, kreativitet,  håndværk og smag.

Det er det, der gør sushi til noget særligt. Hver dag gør vi vores bedste for at leve op til vores egne høje krav og skabe den bedst mulige, smukkeste og mest velsmagende sushi til vores gæster.

Vores dygtige og engagerede kokke har mange års erfaring som sushi kokke. På vores menukort finder du alle de klassiske former for sushi, sticks og andre japanske specialiteter. Derudover udvikler vores kokke løbende nye varianter og specialiteter, så du også kan smage sushi, som du aldrig har smagt det før.

Ejer & head chef Willum Ji Cheang Zhou. Willums store passion er konstant, at udvikle sine færdigheder, og blive ved med at vokse. Han er en sand mesterkok af karakter og ligger hjertet 110 procent i sin madlavning. Dette kan smages allerede ved første mundfuld.

Sushi
Take away

Åbningstider

Mandag: 15-23
Tirsdag: 15-23
Onsdag: 15-23
Torsdag: 15-23
Fredag: 15-23
Lørdag: 15-23
Søndag: 15-23

Vores udvalg

Sushi ad libitum, menuer, suppe noodles, sticks, sashimi, maki, sticks, nigiri, gunkan, starters m.m.

Watami
Ermelundsvej 88
2820 Gentofte
Telefon 39 65 69 20
restaurantwatami.dk

Følg os

Watami’s sushi med kant

Watami´s filosofi handler om respekt for håndværket og for smagen. Fokus er på den friske fisk, den smukke udskæring, de perfekte ris, det rigtige forhold mellem ris og fyld og en lyst til at tilføje sushien en kant og en retning gennem nye og kendte råvarer og metoder.

læs mere
error: Content is protected !!
X