Vælg en side
Trattoria Italiana
Trattoria Italiana
Trattoria Italiana

Trattoria Italiana

Trattoria Italiana er en nyåbnet italiensk restaurant og takeaway der ligger på 5-vejen i Charlottenlund og drives af nogle dygtige mennesker der alle besidder en dyb kærlighed til det italienske køkken .

Hos Trattoria Italiana laver vi traditionel italiensk mad blandet med moderne god service. Vores fornemste opgave er, at gæsterne føler sig til rette, og at vi skabe den autentiske italienske gode rundt om bordet.

Mulighederne er mange, hvis du vil spise hos Trattoria Italiana. Vi laver mange forskellige italienske retter og vores kok har 18 års erfaring fra andre italienske køkkener.

Du kan vælge at spise a la carte eller lækre buffet i vores hyggelige omgivelser. Skal du have god mad til en større forsamling, kan vi komme med maden til dig.

 

 

Restaurant
Dinner transportable

Åbningstider

Mandag: 11-22
Tirsdag: 11-22
Onsdag: 11-22
Torsdag: 11-22
Fredag: 11-22
Lørdag: 11-22
Søndag: 11-22

Vores udvalg

Antipasti (forretter), salater, suppe, pasta, kødretter, fisk, dessert, vin, dinner transportable

Trattoria Italiana 
Vilvordevej 1
2920 Charlottenlund
Telefon 39 40 29 20
trattoriaitaliana.dk

Følg os

Hop i vandet

Badesæsonen er i gang, og NORD-området byder på masser af steder, hvor du kan hoppe i Øresund – hvad enten du vil på en hvid strand, tage i en hyggelig havn eller spring i fra en af de mange moler. NORD viser dig her, hvilke steder du kan få en frisk dukkert.

læs mere

Miniportræt – Morten Wagner

Hvad er dit forhold til området NORD? Jeg bor i det daglige i Schweiz, men en del af min familie bor her i området, og så har mine virksomheder aktiviteter heroppe, især RoomService, der leverer mad i den eksklusive ende. Dating.dk, Plusbog og Lejebolig.dk er jo allestedsnærværende.

læs mere
error: Content is protected !!
X