Vælg en side
Trattoria Italiana
Trattoria Italiana
Trattoria Italiana

Trattoria Italiana

Trattoria Italiana er en nyåbnet italiensk restaurant og takeaway der ligger på 5-vejen i Charlottenlund og drives af nogle dygtige mennesker der alle besidder en dyb kærlighed til det italienske køkken .

Hos Trattoria Italiana laver vi traditionel italiensk mad blandet med moderne god service. Vores fornemste opgave er, at gæsterne føler sig til rette, og at vi skabe den autentiske italienske gode rundt om bordet.

Mulighederne er mange, hvis du vil spise hos Trattoria Italiana. Vi laver mange forskellige italienske retter og vores kok har 18 års erfaring fra andre italienske køkkener.

Du kan vælge at spise a la carte eller lækre buffet i vores hyggelige omgivelser. Skal du have god mad til en større forsamling, kan vi komme med maden til dig.

 

 

Restaurant
Dinner transportable

Åbningstider

Mandag: 11-22
Tirsdag: 11-22
Onsdag: 11-22
Torsdag: 11-22
Fredag: 11-22
Lørdag: 11-22
Søndag: 11-22

Vores udvalg

Antipasti (forretter), salater, suppe, pasta, kødretter, fisk, dessert, vin, dinner transportable

Trattoria Italiana 
Vilvordevej 1
2920 Charlottenlund
Telefon 39 40 29 20
trattoriaitaliana.dk

Følg os

Den svære kunst at investere i kunst

Kunstkøb kan være en alternativ investering for dem, som har forstand på det – eller er heldige. Der er mange penge at tjene, hvis man spotter det næste up-and-coming kunsttalent, men risikoen er også stor.

læs mere

Jens Veggerbys cykeldagbog fra Piemonte

”Amo l’Italia…” Jens Veggerby, tidligere professionel cykelrytter boede som ung 8 år i Italien. For ham er det smukke land lig med en stor passion for alt det, han elsker: Cykling, mad, vin og kultur.

læs mere
error: Content is protected !!
X