NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

THEKRANE

En tidligere kulkran midt i Nordhavns gamle industrihavn danner de unikke rammer for THEKRANE i København – en enestående og eksklusiv hotel-, spa-, møde- og eventoplevelse.

Det intime enkeltværelsehotel på THEKRANE er en af Københavns mest unikke, eksklusive og ukonventionelle hoteloplevelser. Værelset på toppen af kranen, i det der plejede at være maskinrummet, er moderne og minimalistisk indrettet med smukke, enkle og funktionelle møbler og løsninger. Alt er holdt i sort; dels som hyldest til kranens fortid som kulkran, og dels på grund af roen den sorte farve skaber – en ro, der udgør den perfekte ramme for kunstværket lige uden for vinduerne; nemlig den storslåede udsigt over by, havn, kyst og hav.

Et ophold på THEKRANE omfatter foruden hotelværelset beskrevet ovenfor også to fantastiske terrasser i hver sin retning, så I både får solopgang og solnedgang fra første parket, samt byens mest fantastiske ”udkigspost”; en intim lounge i kranens gamle styrehus, hvor gulv-til-loft-vinduet og den komfortable daybed skaber den perfekte setting til en romantisk stund med solnedgangen lige uden for det store glasparti. Yderligere har I eksklusiv adgang til den enestående Amazing Krane Spa, der rummer to jacuzzi-badekar samt sauna og brus og endnu et gulv-til-loft-vinduesparti, der kan skydes helt til side, så den frisk havbrise kan svæve ind over jer, mens I nyder den uforstyrrede udsigt til hav, kystlinje og vores svenske naboer.

Besøg THEKRANE, og oplev ukonventionel luksus og panoramaudsigt til hav, himmel, havn og by.

 
Booking
Check-in kl. 15
Check-out kl. 11

Jeres ophold inkluderer:

Kraneroom sleep
– Concierge-service
– Morgenmad til døren
– THEKRANE el-cykler
– THEKRANE SUP-boards
– Minibar
– Udvalgt samling af vine
– Amazing Krane Spa

TheKrane
Skudehavnsvej 1
2150 København Ø
thekrane.dk

For yderligere information og booking:
hello@thekrane.dk

 

Følg os

Hellerup Retreat

Hvem vil ikke overnatte 15  meter over jorden?

Hvem vil ikke overnatte 15 meter over jorden?

NORDs redaktør oplevede et helt andet bud på et luksus-retreat på THEKRANE i Nordhavn. En gammel kulkran forvandlet til et eksklusivt etværelseshotel og mødelokale for virksomheder. Jeg elsker de små ture væk fra de vante rammer. Med mig selv, en god veninde eller min datter. Men retreat i en gammel kran? Jeg havde hørt om THEKRANE før. En tidligere kulkran, som står 15 meter over jorden midt i Nordhavns gamle industrihavn.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X