Vælg en side

Kvalitetsvine fra hele verden

Vores sortiment er koncentreret omkring vinene fra Europa. Særligt prominente områder som: Rhône, Champagne, Bordeaux, Ribera del Duero, Mallorca, Toscana og Piemonte står vores hjerte nært.

Af vores største anbefalinger kan nævnes: Aalto, AN/2, Emilio Moro, Sei Solo, Mauro, Vieux Telegraphe, Champagne Billecart-Salmon, Alphonse Mellot, Christian Moreau, Mauro Molino, Ceretto, Fuligni, Bruno Giacosa, Ultimate Provence, Tempier og mange mange andre.

Bourgogne
Hvis vi skal være helt ærlige, så er det Bourgogne der er vores hjerteblod, og i dag er vi stolte over at blive anset som én af Danmarks førende udbydere – blandt andet med disse flotte vinhuse; D´Eugenie, Georges Nöellat, Francois Bertheau, Lambrays, Anne Gros, Perdrix, Lamarche, Hudelot-Noellat, Hubert Lamy, Y. Clerget, Taupenot-Merme og Claude Dugat.

Personlig betjening
Et besøg i vores butik ved Charlottenlund Station er i sig selv en stor oplevelse. De smukke og historiske lokaler danner rammen om en af Danmarks mest seriøse vinbutikker. Vores personale er uddannede sommelier med en stærk baggrund i branchen.

Erhvervssalg
Theis vine har også en afdeling, der udelukkende hjælper erhvervskunder med deres køb af vin til gaver, receptioner, fester, julegaver eller måske opbygning af en vinkælder.

Ring til Claus Tang-Holbek M: 8137 6768 og hør mere om dine fordele.

 

Vine
Gastro

Åbningstider

​Mandag: 10-17.30
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-14
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Bordeaux 2020 En Primeur
Du kan spare rigtig mange penge ved at købe årgang 2020 allerede nu. Vinene leveres dog først i 2023 – læs mere om disse enestående tilbud på vores web.

Tilbud på WEB
Tag et kig på vores website – der er altid et godt tilbud. WWW.THEIS-VINE.DK

Smagekasser
Ønsker du at prøve lidt først, så vil vores populære smagekasser sikkert være noget for dig.

Theis vine
Charlottenlund Stationsplads 7
2920 Charlottenlund

Telefon 62 66 11 20
theis-vine.dk
kundeservice@theis-vine.dk

Følg os

Theis vine

Liflige dråber fra Theis Vine

Liflige dråber fra Theis Vine

Butikscheferne i Theis Vine, Thomas Kristian Veirø og Stephen Christensen, har håndplukket udsøgte vine til den helt særlige middag, stjernestunderne og luksushverdagen. Domaine de Bellene – Vosne Romanee Vieilles Vignes Quartiers
de Nuits 2018: Hvis du giver vinen tid til at udfolde sig i glasset, vil du med sikkerhed blive belønnet for din tålmodighed.

læs mere
Manden bag Theis vine

Manden bag Theis vine

Der er mange veje til Rom, og før John Krøigaard-Larsen blev til Danmarks ”Monsieur Bourgogne”, har han været omkring Dortmund, åbnet supermarked på Fyn og haft en lampevirksomhed, der i øvrigt også hed Theis. Men siden han smagte sit livs første Bourgogne, har der kun været én vej. Hvordan bliver man markedsledende i et lille land som Danmark med salg af vine fra Bourgogne? Ikke bare til private på Stationsplads 7 i Charlottenlund, men til tonean-givende restauranter og virksomheder, udenlandske feinschmeckere på jagt efter investeringsobjekter og åbning af nye butikker? Især når vin ikke var en del af John Krøigaard-Larsens opvækst eller ungdom? For i mange år handlede det om noget helt andet i Johns liv – helt nøjagtigt metal og øl – og selvom det umiddelbart ikke har ret meget med fin fransk vin at gøre, er der alligevel en rød tråd til hans videre karriereløb og personlige rejse fra vinnovice til vinekspert. Theis Vine omsætter årligt for 125-150 millioner kroner og beskæftiger 25 medarbejdere. Og hvem er i grunden Theis? Den historie får vi også.

læs mere
Håndplukket til Theis Vine

Håndplukket til Theis Vine

Den kendte vinforretning i Charlottenlund har fået to dygtige vinkendere med indgående lokalkendskab med ombord. Mød vinfeinschmeckerne og de nye butikschefer Thomas Kristian Veirø og Stephen Christensen. De to herrer Stephen Christensen og Thomas Kristian Veirø, er et godt match. Både til hinanden og for Theis Vine. Stephen er yngst, men kommer med en ’tung’ baggrund som vinmand og vinchef i luksus­super­markeds­kæden Meny i henholdsvis Hørsholm, Charlottenlund og Rungsted.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X