Vælg en side


SUITE Waterfront

Unikke kjoler fra Ulla Johnson og luksus vintertøj fra Max Mara! SUITE i Waterfront har udelukkende highend brands, håndplukket af en af branchens mest modeerfarne kvinder. 

Shop de nyeste tendenser, i lækre omgivelser, med udvalg af mærker såsom; Kenzo, Toga Pulla, Barbara Bui, Pierre Balmain, Cavalli Class, Versace Collection, Barbara Bui og meget mere.

SUITE er den oplagte butik for dig, hvis du trænger til en opgradering i garderoben eller bare søger ny inspiration; vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Indehaveren, Vibeke, og hendes ansatte rådgiver gerne, ligesom de også byder på en kop mokka.

Hos SUITE er missionen at finde lige dét, der sidder optimalt og ser bedst ud. Og det er ikke altid det, kunden selv havde tænkt. Derfor tør Vibeke godt skubbe lidt til de vaneforestillinger, som vi alle sammen har om os selv.

Shopping hos SUITE er en positiv oplevelse med tid og plads til at nyde den internationale mode og bestemme sig.

Highend mode
til kvinder

Åbningstider

Mandag: 10-19
Tirsdag: 10-19
Onsdag: 10-19
Torsdag: 10-19
Fredag: 10-19
Lørdag: 10-17
Søndag: 11-16

Vores udvalg

Modetøj til kvinder: Sko, Jeans, bukser, kjoler, festkjoler, stilletter, Jakker, T-shirts, Strik, Skjorter, Hootie, Tasker, Håndtasker, Støvler

Brands: Kenzo, Rosemunde Copenhagen, Helmut Lang, Joseph, MaxMara, Ulla Johnson, Pure López, June, Zadig&Voltaire, Yves Salomon Paris, IRO

Suite Waterfront
Philip Heymans Allé 17 
2900 Hellerup
Telefon 53 89 70 50
Suite

Følg os

Suite Waterfront

Suite i Waterfront Hellerup

Suite i Waterfront Hellerup

Unikke kjoler fra Ulla Johnson, SUITE i Waterfront har udelukkende highend brands, håndplukket af en af branchens mest modeerfarne kvinder.

læs mere
Suite

Suite

Waterfront Shopping er et indkøbscenter beliggende i Hellerup-bydelen Tuborg Havn nord for København, der blev indviet den 1. oktober 2007. Butikcentret ejes af DADES-koncernen og er på ca. 32.000 m² inklusiv parkeringskælder i 2 plan med ca. 800 parkeringspladser

læs mere
Suite

Suite

I Suite Waterfront får den moderne kvinde alle sine ønsker opfyldt Besøg NORD's Modebutikker her:

læs mere
error: Content is protected !!
X