NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Dit lokale træningsstudie
i Vedbæk

Hos StudiJo har vi en klar ambition om at tilbyde træning i øjenhøjde, og med udgangspunkt i det behov du har, da alle forløb er individuelle og skræddersyet til dig.

Personlig træning i fokus
StudiJo er et personligt og eksklusivt træningsstudie, hvor det handler om at være tryg med motiverende professionelle trænere som besidder stor viden og erfaring inden for træning, sundhed, krop og anatomi. Du kan vælge mellem Klub StudiJo, Preggo Stærk og Mamma Stærk. Det er styrketræning på små hold med vægte, kettlebells, vægtstænger m.m., og er vejret godt, rykker man gerne udenfor.

Individuel træningsplan
Der vil altid være en forudgående målsætningssamtale med Josephine eller en af hendes trænere efterfulgt af en privat træningssession. På baggrund af dette lægges en individuel træningsplan som løbende bliver justeret i takt med, at du bliver stærkere. Du får derfor det bedste fra personlig træning og holdtræning hvor det er de samme holdkammerater du møder hver uge.

I studiet vil du møde glade og veloplagte trænere, med høj faglig uddannelse. Vi tager dit forløb meget seriøst og vil gøre alt for at hjælpe dig med at opnå dine mål og vil være med dig hele vejen.

  • Ligger centralt i Vedbæk og tæt på offentlig transport. Fra Vedbæk station kører kystbanen og bus 193, 195, 388.
  • 2 timers parkering lige udenfor og ved stationen.
  • Hyggeligt lounge område.

Sundhed
Personlig træner

Åbningstider

Mandag: 6-21
Tirsdag: 6-21
Onsdag: 6-21
Torsdag: 6-21
Fredag: 6-18
Lørdag: 9-12
Søndag: 9-12

StudiJo
Vedbæk stationsvej 18
2950 Vedbæk
Telefon 31 41 72 63
studi-jo.dk

For booking/kontakt her

Følg os

StudiJo

Træning på stue gulvet

Træning på stue gulvet

En stol kan bruges til meget andet end at sidde på. Her får du fx to gode øvelser, du let kan tage fat i imellem møderne på kontoret. Tag så mange gentagelser du kan af hver øvelse, hold så 1 min pause og gentag 2-3 runder. Dips: Mormorarmene får en god omgang her. Hold fast i stolen med ryggen til, sænk hoften ned mod gulvet og tryk dig selv op ved hjælp af armene.

error: Indhold er beskyttet.
X