Vælg en side
Sten Bergström Buntmager i Charlottenlund
Sten Bergström Buntmager i Charlottenlund
Sten Bergström Buntmager i Charlottenlund

Sten Bergström

Charlottenlunds eneste buntmager, Sten Bergström, fører det ypperste i pels – endda syet efter mål uden ekstra omkostninger.

Bergström syr både pelse på eget værksted i butikken og på værksted i Italien, og han benytter kun de bedste garverier i Europa, hvor kravene til produktionen er væsentlig strengere end Østens mange billigere løsninger.

Produktionen er så økologisk som overhovedet mulig, og du kan være sikker på, at du ikke går fra forretningen med hverken kunstpels eller miljøskadelige kemikalier på samvittigheden.

Hos Sten Bergström får du ikke stangvarer, men eget design og produktion inden for det ypperste i pels. Produktionen foregår i Danmark og Italien bl.a. for at gøre hele processen miljørigtig og økologisk.

Få syet din pels om eller design din drømmepels med kun de bedste materialer – du ender med noget, som ingen andre har.

Buntmager
Pelse

Åbningstider

Mandag: 11-16
Tirsdag: 11-17.30
Onsdag: 11-17.30
Torsdag: 11-17.30
Fredag: 11-17.30
Lørdag: 10-14
Søndag: Lukket

Udvalg

Kvalitetspels, skræddersyede pelse, vendbare pelse, pelsopbevaring i eget kølerum, reparation, omforing, pelspleje, økologisk og miljørigtig produktion.

Sten Bergström
Jægersborg Allé 39
2920 Charlottenlund
Telefon 39 30 49 06
stenbergstrom.dk

Følg os

Tæt på Sten Bergström

Tæt på Sten Bergström. Familien er den røde tråd for manden bag pelsforretningen Sten Bergström i Charlottenlund. NORD Magasinet har mødt ham til en ærlig snak om sig selv.

læs mere
error: Content is protected !!
X