NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

STAÏ København

Med Staï skal du kun tænke på et kosttilskud 

Vi er en dansk familieejet virksomhed med speciale i kosttilskud. STAÏ startede i 2017 og er i dag kendt og anerkendt for sine unikke STAÏ shakes. Vi leverer som de eneste en All-In-One shake, hvor du får alle de vigtige næringsstoffer. Du får både vitaminer, mineraler, proteiner, omega3, collagen og gurkemeje. Det er nemt og enkelt. Du skal kun tænke på et produkt.

Næringsstofferne er nøje udvalgte og sammensat med fokus på effektiv optagelse i kroppen. STAÏ shakes består af pulver med vitaminer, mineraler, proteiner, collagen, gurkemeje og omega3 olie. Olien er vigtig for de fedtopløselige vitaminer A D E og K, som forudsætter tilstedeværelse af fedtstof for effektive optagelse.

Founder og livsstilscoach Jytte Bille

Jytte er oprindelig uddannet gymnastikinstruktør og ernæringsvejleder og har undervist i kost og ernæring i mere end 25 år. Hendes erfaring med sund livsstil, specielt kost og kosttilskud var grundlaget for ideen til STAÏ shakes.

Jytte ledte selv efter et produkt på markedet, der kunne give energi og være næringsrigt – i en travl og aktiv hverdag. Dog uden held. Derfor tog hun så at sige shaken i egen hånd, og efter 3 års udvikling i samarbejde med de dygtigste indenfor sunde næringsstoffer, blev STAÏ shaken lanceret i april 2017.

STAÏ shakes er til både mænd og kvinder, som vil sin krop det absolut bedste – for en sund, lækker og stærk krop.

 

Flydende All-In-One kosttilskud

Telefontid

Mandag: 10-15
Tirsdag: 10-15
Onsdag: 10-15
Torsdag: 10-15
Fredag: 10-13

 

Staï
Telefon 53 88 28 22
stai.dk
info@stai.dk

Følg os

NORDs redaktør tester kollagenpulver: ”Jeg kan tydeligt se forskel”

NORDs redaktør tester kollagenpulver: ”Jeg kan tydeligt se forskel”

Jeg har testet kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Læs om mine erfaringer her. Jeg havde læst og hørt om det hypede kollagenprodukt fra Oslo Skin Lab, og satte mig for selv at prøve det. Som med alle kosttilskud skal man give det en chance, og jeg har troligt indtaget det i fem måneder. Mikset med min havremælk hver morgen har det smags- og konsistensmæssigt været en god oplevelse. Efter knapt tre måneder begyndte jeg så også at se tegnene på, at det virkede. Og efter fem måneder er jeg helt overbevist.

læs mere
”Jeg har taget STAÏ i 4 måneder, og jeg kan slet ikke undvære det”

”Jeg har taget STAÏ i 4 måneder, og jeg kan slet ikke undvære det”

Markedet bugner med kosttilskud, men STAÏ skiller sig ud som en all-in-one shake med alle nødvendige vitaminer og mineraler PLUS kollagen og omega-3 olie. NORDs redaktør har testet produktet og mærket effekten. Jeg har altid spist 17 vitaminer dagligt igennem mange år, fordi jeg kan mærke på min krop, at det virker og giver energi. Men da jeg stødte på STAÏ-produktet, så behøvede jeg ikke længere alle de piller og kapsler.

læs mere
Skønhed / Michaela univers

Skønhed / Michaela univers

Michaela Theibel er 28 år gammel og bor i hjertet af København. Hun er opvokset i nord-området og har en medfødt kærlighed og et nært kendskab til de forskellige områder på nordkysten. De seneste år har hun brugt på at arbejde som model og influencer og har tilbragt meget tid i solrige Miami og fashionable Milano. Blandt hendes største interesser er streetmode, sundhed og naturen. I ”Michaelas Univers” vil der fremadrettet være et varierende mix af mode, sundhed og velvære.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X