Vælg en side


Kosmetisk Speciallæge Thomas Kjær Uhlig

Vi er Anne Birgitte Uhlig og Thomas Kjær Uhlig. Vi har arbejdet med dette skønne speciale i mere end 11 år. Desuden er vi gift og har været det i 25 år.

Vi er begge specialister og dygtige til, at se dit ansigt som en helhed. Thomas er øjenlæge og har specialiseret sig i plastikkirurgi omkring øjnene. Alle botox behandlinger udføres af Thomas i vores klinik. Anne Birgitte er kosmetisk sygeplejerske, anæstesisygeplejerske og fillerekspert. Hun er dygtig til at se hvad der skal til, for at du igen ligner dig selv – på en god dag – for 5 år siden. Du vil i klinikken ofte opleve, at du har et samarbejde med både Thomas og Anne Birgitte.

For os begge gælder det, at hver patient designes, så både kirurgi og fillers er tilpasset den enkeltes proportioner. For kun på den måde, kan det, efter vores mening, komme til at se helt naturligt ud.

Kosmetisk
speciallægeklinik

Åbningstider

Mandag: 10-16
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 10-16
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-16
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

TKU Speciallægeklinik 
Rathsacksvej 1, 2. Th.
1862 Frederiksberg
Telefon 38 88 75 00
tku.dk

Følg os

Den naturlige skønhedskur

Den naturlige skønhedskur

Er din hud tør og kreppet og mangler spændstighed? Eller har du generende ar efter acne? Så prøv en foryngende kur med Restylane Skinbooster, der straks udglatter huden indefra og gør den fyldig og fugtmættet. Overalt på kroppen!

Forskønnende fillers skru tiden 10 år tilbage

Forskønnende fillers skru tiden 10 år tilbage

Kosmetiske behandlinger kræver en kunstners blik – og en kunstners hånd. Begge dele får du hos Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik på Frederiksberg. Thomas er desuden fast i klinikken, så der altid er en læge til stede. Også på den måde er du tryg.

Skønhed i frokostpausen opløftende magi

Skønhed i frokostpausen opløftende magi

Moden svinger i den kosmetiske verden lige som i modebranchen. Trenden lige nu er en flot markeret kæbelinje og et harmonisk, defineret hageparti. Her får du vores guide til det magiske løft, der kan klares med et prik i frokostpausen.

Et maskulint løft skønne mænd

Et maskulint løft skønne mænd

Mænd vil også være lækre. Nye tal viser, at 45% af mændene bliver behandlet i skønhedsbranchen. De går ikke bare til frisør, barber og kosmetolog. I dag svinger flere og flere også forbi branchens dygtige fillerbehandlere for at understrege og vedligeholde et maskulint look med markerede træk.

Kosmetiske behandlinger / genveje til et frisk look

Kosmetiske behandlinger / genveje til et frisk look

Vink farvel til hamsterkinderne og sig goddag til modellækre kindben, et hjerteformet ansigt og en markeret kæbelinje. Med fillers og botox kan du genoprette din naturlige skønhed på ingen tid. Vi guider dig til nogle af tidens hotteste kosmetiske behandlinger, der gør dig til den bedste udgave af dig selv.

Kysseklare læber med fillers

Kysseklare læber med fillers

Smukke, fyldige og velformede læber er mange kvinders store drøm. Og med fillers er du faktisk kun et prik med sprøjten fra den store forvandling. Vi sætter spot på en af tidens mest populære kosmetiske behandlinger: Fillers til læberne.

error: Content is protected !!
X