NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Din frisør i Hellerup, Nordhavn og på Østerbro

Trænger dit hår til en opfriskning? Eller skal der ske noget helt nyt? Så besøg Soul of HAIR i Hellerup. Hos Soul Of HAIR lever og ånder vi for at kombinere de nyeste trends inden for styling, farve- & klippeteknik med vores årelange erfaring, så du kan stråle/blomstre til både hverdag og fest.

Vi tager ansvar, har miljøbevidste værdier og bruger derfor miljøvenlige & plantebaserede produkter. Soul of HAIR er netop derfor certificeret Aveda forhandler.

Salonen Soul of hair, Waterfront

Frisørsalonen Soul of HAIR udspringer af stor kærlighed til frisørfaget. Vi er syv passionerede & kreative frisører med høj faglighed, som alle er i konstant søgen efter udvikling, hvor vi inspirerer og udfordrer hinanden.

Du bliver altid modtaget med et varmt smil og vi tager os god tid til dig og dine ønsker.

Udgangspunktet er altid dine unikke træk og din udstråling, så du kan slappe helt af og tage en pause med Selvforkælelse, Velvære & Ro i kyndige hænder.

Frisør lige ved Strandvejen

Soul of HAIR er beliggende i Waterfront, Tuborg havn i Hellerup. Det er let at komme hertil fra både Østerbro og Nordhavn, da det kun er en kort tur ned ad Strandvejen. Salonen er på 200 m2 fordelt på 2 plan med højt til loftet.

Frisør
Make over
Produkter

Åbningstider

Mandag: 7-19
Tirsdag: 7-19
Onsdag: 7-19
Torsdag: 10-19
Fredag: 10-19
Lørdag: 9-17

Waterfront Shopping
Philip Heymans Allé 17
2900 Hellerup
Telefon 39 90 29 00
info@soulofhair.dk
soulofhair.dk

Følg os

Soul of hairs

error: Indhold er beskyttet.
X