Vælg en side

Velkommen til Solamagic – hvordan kan vi give dig varmen? 

Solamagic er producent af verdens bedste varmelamper. De er æstetiske, funktionelle og effektive – både med hensyn til varme og energi – præcis som varmelamper skal være.

Inspirerede af det nordiske klima – passionerede om hvad vi laver – og stolte af vores tyske ingeniørkunst.

Solamagic hjælper dig med at gøre det gode liv ude endnu bedre. Vores mål er at give dig inspiration til uderummet med vores stilfulde varmelamper: yderst effektive og med patenteret teknologi.

Teknologi og innovation
Innovation er en del af vores DNA, og vi fortsætter med at udvikle og designe nye varmeløsninger med vores kunders behov in mente.

Specialister
Vi arbejder tæt sammen med arkitekter, ingeniører, elektrikere og indretningsarkitekter. Vores partnere giver os værdifuld feedback, som hjælper os med at udvikle den næste generation af Solamagic-varmelamper.

Horeca/Gastro
Vi samarbejder også med erhverv: caféer, restauranter, hoteller. Et uderum, der både er æstetisk, lunt og dejligt, giver endnu flere muligheder for udeservering og gode stunder året rundt.

Vores verden – vores ansvar 
Vi bekymrer os om vores miljø, og med vores tyske ingeniørkunst forbedrer vi varmeffekten og reducerer energiforbruget. Vores varmelamper er lavet af 90 % genanvendelige materialer, og vi arbejder hen mod 100 %.

Vores patenterede infrarøde varmeteknologi har intet energitab og udleder ingen direkte CO2.

Terrassevarmere
Varmelamper

Åbningstider

Mandag: 8-15.30
Tirsdag: 8-15.30
Onsdag: 8-15.30
Torsdag:8-15.30
Fredag: 8-15.30

Følg os

Solamagic

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Indhold er beskyttet.
X