Vælg en side

søllerød kro

Caviar Søllerød Selected, Gillardeau oyster  and caramelised cream

Velkommen til
Søllerød Kro

Historien om Søllerød Kro er næsten 330 år gammel. Det hele begyndte i 1677, da den lokale præst fik tilladelse til krohold for sognebørn og gennemrejsende. I dag, over 300 år senere, er de idylliske rammer uforandrede med byens gadekær foran, skoven bagved, slottet på den ene side og kirken på den anden side. Men indenfor er Søllerød Kro fulgt med tiden, og drivkraften bag nutidens kro består af køkkenchef Brian Mark Hansen og restaurantchef Jan Restorff. Vi tilstræber til enhver tid at give vore gæster en sublim oplevelse med førsteklasses betjening og kulinariske oplevelser. Det er med stor glæde, at vi byder Dem velkommen til Søllerød Kro.

Velkommen
Michael Jordan Indehaver

 

 

 

 

Gastro
Vin & spiritus
Restauranter

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12-17 & 18-01
Torsdag: 12-17 & 18-01
Fredag: 12-17 & 18-01
Lørdag: 112-17 & 18-01
Søndag: 12-17

Vores udvalg

Menukort, Champagne, Hvidvin, Rødvin, Dessertvin, se hele vinlisten, vinarrangementer, gavekort, selskaber, fester, lokaler, firmarrangementer for min 20 personer

Bestil bord, her

Søllerød kro
Søllerødvej 35
2840 Holte
Telefon: 45 80 25 05
soelleroed-kro.dk

Følg os

Søllerød kro

Jan Restorff

Jan Restorff

Hvilke råvarer kan være en udfordring at matche med vin?
Hvide asparges og artiskok kan være en udfordring, men saucen og tilbehøret kan gøre det nemmere at vælge vin, der matcher.

Hvad er den mest mærkelige forespørgsel, du har fået fra en gæst?
Jeg har engang oplevet at blive sat lidt skakmat.
En gæst skulle nyde den store menu, og de første 2-3 retter har været fisk/skaldyr. Gæsten insisterede på at drikke Amarone fra starten af. Så jeg måtte vælge den mest velegnede Amarone, men lidt en vinmæssig offside.

læs mere
error: Content is protected !!
X