Vælg en side


Restaurant Øresund

Øresund er Stedet der er åben for alle der vil have en hyggelig stund med god mad og drikke. Vi serverer lækker mad til frokost, aften (se vores menu på hjemmesiden) og du kan holde arrangementer her.

Alt fra vores menukort kan fåes som Take Away

Vi fortrækker at låne jer vores service da vi ønsker at Take Away fra os bliver serveret som i restauranten, vi har også engangs service såfremt dette ønskes. Mandag er det kun det, der er på menuen mandag.

Book hele restauranten

Ved minimum 15 kuverter kan man få det lille rum alene og ved minimum 40 kuverter kan vi lukke hele restauranten for andre. Vi Holder gerne åbnet til frokost andre dage såfremt I måtte have brug for et sted at afholde  et møde / arrangement – kontakt os gerne.

 

Restaurant
Frokost
Take-away

Åbningstider

Mandag: 17.30-22
Tirsdag: 17.30-22
Onsdag: 17.30-22
Torsdag: 11.30-22
Fredag: 11.30-22
Lørdag: 11.30-22
Søndag: 11.30-15

Vores tilbyder

Frokostmenu, Aftenmenu, Take-away, Smørrebrød, brunchplatte, frokostplatte, dagens kylling, dagens fisk, dagens steak, burger, desserter som er forskellige fra dag til dag, børn under halv pris (og halv portion)

Vi holder

Selskaber, Julefrokoster, hold arrangementer/møder

Restaurant Øresund
Strandvejen 343
2930 Klampenborg
Telefon 39 64 40 50
øresund.com

Følg os

Restaurant Øresund

Frokoststeder i Nordsjælland

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
error: Content is protected !!
X