Vælg en side

Parsley Salon

Restaurant Parsley Salon ledes af den anerkendte kok Allan Schultz Dluzen. Gastronomi i eksklusiv særklasse, entusiasme og livsnerve gennemsyrer hele konceptet bag Parsley Salon.

Jamsessions
I de kommende sæsoner vil man her midt i Hellerup under titlen ‘Dansk Gastronomi 1985-2020’ opleve landets absolut bedste, mest berømte og berygtede topkokke i en række helt unikke ‘jamsessions’.

Gastronomisk kalender
I vores gastronomiske kalender på parsleysalon.dk/dinner-events kan du følge med, når vi hylder & dokumenterer kokkene, der gennem de seneste 30 år har gjort deres til at bringe Dansk Gastronomi helt op i toppen af verdens eliten.

Private dinning
Book restaurant til Private Dinning, hvor den bliver jeres private restaurant for en dag eller aften. Dygtige og kompetente kokke og tjenere står klar til at modtage jer med udsøgt mad, der naturligvis følger sæsonen og ikke mindst jeres ønsker.

Restaurant
Klassisk gastronomi
“Kokke Jam Session”
Catering

Åbningstider

Efter aftale eller arrangement

Parsley byder på

Gourmet mad
parsleysalon.dk/book-bord
Private dinningroom / selskaber
parsleysalon.dk/kopi-af-kontakt
Mød kokke i verdensklasse
parsleysalon.dk/dinner-events

Parsley Salon
Strandvejen 203
2900 Hellerup
Telefon 24 21 21 62
parsleysalon.dk

 

Følg os

Parsley Salon

Kok interviewer kok — Mastodonten: Den Røde

Kok interviewer kok — Mastodonten: Den Røde

Allan Schultz Dluzen fra Parsley Salon interviewer sin ven og kollega Claus ’Røde’ Christensen. Baggårdsroden, der blev en af dansk gastronomis toneangivende kokke. Som en af pionererne på den rejse Danmark som madland har været på – ’fra pølse­nation til gastronomisk topdestination’ – er Claus Christensen. Bedst kendt som ’Den Røde’ med reference til hårpragten såvel som hans legendariske restaurant Gammel Mønt. Den rødhårede, rapkæftede, livsnydende kok, som har været i faget i snart 50 år, er simpelthen indbegrebet af kvalitet og klassicisme.

læs mere
PARSLEY SALON er en lille salon med  plads til 30 gæster

PARSLEY SALON er en lille salon med plads til 30 gæster

Her afholdes der: ”LEGENDERNES AFTEN”
Det er den eventyrlige historie om udviklingen i dansk gastronomi gennem de seneste 40 år. Her kan du møde de største og mest indflydelsesrige kokke, vi har og har haft i Danmark, gennem de sidste 5 årtier. De kendte kokke laver en skøn 5-rettes menu ledsaget af de bedste vine.

læs mere
error: Content is protected !!
X