Vælg en side

Naturlig energidrik og iste til dig der passer på din krop og miljøet

I vores produkter har vi kun naturlige og sunde ingredienser. Vi har fundet de sundeste frugter, bær og urter fra Brasilien. Valgt den bedste kvalitet. Købt dem fra økologiske landmænd i Amazonas, som har dyrket dem bæredygtigt. Veganske energidrikke og isteer uden genmodificerede ingredienser, til dig som ikke vil fylde din krop med unaturlige produkter.

Den bæredygtige værdikæde

Hos Organique stræber vi efter at kunne påvirke omverden positivt. Vi vil dele ud af de brasilianske frugter, påvirke folk til at tage bedre vare på dem selv og på miljøet – vi vil med vores produkter gøre en forskel.
Vores bæredygtige værdikæde støtter op om en bæredygtig fremtid og om den socialøkonomiske udvikling for landmændene i Amazonas.

Miljøbevidste landmænd
fra Amazonas

Alle vores produkter køber vi fra landmænd med landbrug i Amazonas. Fælles for landmændene er, at de alle har et bæredygtigt landbrug, og at de alle passer på deres samfund og Amazonas fremtid.

Bæredygtig høst

Jo flere produkter vi sælger, jo flere bær og frugter skal de høste. Stiger efterspørgslen på bær og frugter fra Amazonas, vil det kunne bidrage til en standsning af fældningen af regnskoven og være med til at bevare en naturlig fremtid for Amazonas – ”Verdens lunger”.

Drikke

Forhandles hos

MENY Nordhavn
MENY Rotunden Hellerup
Klik her for flere forhandlere

Vores udvalg

Organique Energy, Organique Energy Low Calerio: Produkterne er begge økologiske energidrikke med naturlig energi, som begge indeholder frugtekstrakt fra acaí og guarana.
 
Mate Ice Tea Peach, Mate Ice Tea Lemon: Disse produkter indeholder begge yerba mateurten, som bidrager med naturlig koffein og antioxidanter.

Ingen af vores produkter indeholder kemiske farve- eller tilsætningsstoffer.
Nyd alle produkterne kolde og med god samvittighed – og vi hører gerne fra dig, når du har fundet dine favoritter.

Bestil her

webshop

Organique Europe
Ådalsvej 5
Gravens
6040 Egtved
Telefon 69 16 16 63
organique-europe.com

sales@organique-europe.com

Følg os

Organique

100% plantebaseret energidrik

100% plantebaseret energidrik

Organique er økologiske og veganske energidrikke og isteer, som kun består af naturlige ingredienser. Køb Organique hos Nava Helsemarked og udvalgte Meny butikker.

error: Content is protected !!
X