Vælg en side

Afhent din medicin og andre apotekervarer hele døgnet!

Apoteket er lækker indrettet, har stort udvalg af produkter og god plads i kunderummet. Apoteket tilbyder en række services som skiller sig væsentlig fra andre apoteker.
– Vores afhentningsautomat har været en helt perfekt løsning under pandemi perioden, da vores kunder har fået mulighed for at hente deres medicin på alle tidspunkter af døgnet. Oprindelig var denne løsning tiltænkt vores kunder der arbejder på mange forskellige tidspunkter og mindske miljøbelastning ved at bestille varer fra nettet, fortæller Vural Kocak. Apoteket håndterer indkomne ordrer i apotekets normale åbningstid, men man har mulighed for at afhente ordren hele døgnet året rundt – også på helligdage.

Egen vaccinationslokale
Nordhavn Apotek har egen vaccinationslokale hvor man kan blive rejsevaccineret hele året. Apoteket tilbyder også antistoftest, hvor man uden tidsbestilling kan få foretaget antistoftest.

Outlet-apoteket.dk
Udover apoteket i Nordhavn har de også hjemmesiden outletapoteket.dk som også er etableret som et fysisk outlet på Nordhavn Apotek. Outlet-apoteket.dk sender til hele Danmark, men du har også mulighed for at handle direkte på Nordhavn Apotek eller vælge at hente det igennem apotekets afhentningsautomat.

Sommerklar
Om sommeren trækker apoteket deres mobile salgsvogn ned til havnefronten og sørger for Nordhavns mange badegæster ikke løber tør for solbeskyttelse.

 

Medicin
Hjemmelevering
Døgnåbent

Åbningstider

​Mandag: 9.30-18
Tirsdag: 9.30-18
Onsdag: 9.30-18
Torsdag: 9.30-18
Fredag: 9.30-18
Lørdag: 9.30-16
Søndag: lukket

Vores udvalg

  • Nordhavn Apotek tilbyder hjemmelevering til døren mandag til lørdag for kun 25 kr.
  • Du kan afhente din medicin og andre apotekervarer hele døgnet!
  • Apoteket har egen afhentningsautomat og hurtig service.
  • Bestil og betal på Nordhavnapotek.dk og du modtager en sms når din ordre er klar til afhentning.
  • Din ordre bliver håndteret indenfor 1 time i apotekets åbningstid.
  • Du kan også alternativt ringe og bestille på tlf. 42903232 og betale over mobilepay (440048).

Nordhavn apotek
Århusgade 134 A st.
2150 Nordhavn
Telefon 42 90 32 32
nordhavnapotek.dk
nordhavn@apoteket.dk

Følg os

Nordhavn apotek

Dagligvarer i Nordhavn

Dagligvarer i Nordhavn

Luksus til hverdagen og gode tilbud til festen. Der er masser af dagligvareshopping i Nordhavn. Fra eksklusive kvalitetsvarer til hverdagsprodukter, grønt, kød, kolonialvarer og apotek. Økologi og gode tilbud: Europas største dagligvarekæde med masser af økologi og anderledes mærker. Discount i den gode ende med ugentlige slagtilbud.
LIDL, Göteborg Plads 16 / Telefon 80 70 27 02 / Lidl.dk. Åbningstider Dagligt: 8-20. Sundhed på dagsordenen: Få hjælp af det dygtige personale om alt fra medicin, sundhed, vitaminer, mineraler, babypleje, hovedpine, hudpleje og meget mere. NORDHAVN APOTEK, Århusgade 134 A / nordhavnapotek.dk. Åbningstider: Mandag-fredag: 9.30-18 / Lørdag: 9.30-16

læs mere
Her handler du

Her handler du

De ligger nærmest dør om dør. Supermarkederne med hver deres profil. Der er både luksus, billige hverdagsvarer og tilbud, du ikke får andre steder i Meny, Netto og Lidl. Bydelens bedste udvalg og vejledning om medicin.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X