Vælg en side


Kosmetisk Lægeklinik

Hos Midase Clinic er professionel skønhed altid i højsædet. Vores nyetablerede klinik er udstyret med markedets nyeste og mest sikre udstyr og vores personale er alle specialuddannede læger og behandler. Vi er yderst opmærksomme på, hvor stor en tillid du lægger i vores hænder, både før, under og efter en behandling. En væsentlig faktor, der kan medvirke til at gøre behandlingen til en god oplevelse, er at vide, at vi altid lytter til dine ønsker, eventuelle bekymringer og tanker forud for en behandling.

Vi er autoriserede injektionsbehandlere. Med injektioner udfører vi ikke kirurgiske behandlinger, som efterligner kirurgisk resultat. Med injektioner kan vi med et naturligt resultat genoprette/genskabe forme og områder i ansigtet. Vi har et bredt udvalg af hudbehandlinger. Alt fra den klassiske ansigtsbehandling som tilpasses efter din hudtype, til forskellige styrker af kemisk peeling. Derudover tilbyder vi anti-aging behandling såsom Collagen stimulering, Microneedle og PRP Microneedle. BEMÆRK alle injektionsbehandlinger skal være konsulteret mindst 48 timer inden behandlingen må udføres.

Botox Vistabel Restylane Teosyal Profhilo

Åbningstider

Mandag: 9-17
Tirsdag: 9-17
Onsdag: 9-17
Torsdag: 9-17
Fredag: 9-17
Lørdag: Efter aftale

Hvad vi tilbyder i klinikken

Kosmetiske behandlinger med Botox og Filler, Hud og kropspleje, kemiske peeling, microneedle, behandling mod hårtab.

Book din tid her

Midase Clinic
Jagtvej 121
2200 København N
Telefon 39 46 17 81
midaseclinic.dk
info@midaseclinic.dk

Følg os

Midase Clinic

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Fylde er in. Det gælder også i ansigtet, som i takt med alderen lige så stille mister fedtet og ungdommens æblekinder. Få fylden tilbage hos specialisterne på Jagtvej. Kender du det? Tyngden og fylden, der tidligere var i kinderne og den øverste del af ansigtet drager sydpå. Det skaber furer fra næse og mund – de såkaldte nasolabiale linjer – som giver et træt og fladt udseende. Men det er der heldigvis råd for. Det fortæller hudterapeuten og bioanalytikeren Zina Al-Hamadani, der sammen med sin mand, special­lægen Muhammad Al-Hamadani driver den højt respekterede Midase Clinic på Jagtvej på Nørrebro.

læs mere
Midase Clinic

Midase Clinic

Lægefaglig kosmetisk klinik: Sikkerhed og tryghed er i højsædet hos Midase Clinic. Her udføres de kosmetiske behandlinger udelukkende af enten klinikkens egen læge eller den injektionscertificerede bioanalytiker. Du kan vælge mellem en lang række kosmetiske behandlinger med Botox og fillers og eksklusive skønhedsbehandlinger til ansigt og krop.

læs mere
error: Content is protected !!
X