NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Kosmetisk lægeklinik

”Vi giver os god tid sammen med vores kunder”

Hos Midase Clinic finder du bred erfaring og kosmetisk ekspertise samt pålidelige kvalitet og vejledning.

Den personlige konsultation med din behandlere spiller en vigtig rolle på vej mod valg af den korrekte behandling. En kosmetisk behandlere bør ikke kun være en erfaren ekspert, men også personligt interesseret i sin kundes individuelle behov.
Det er også meget almindeligt, at et menneskes ansigtsform ændrer sig i tidens løb. To personer har ikke de samme behov. Jo nøjere din behandlere kender til din ansigtsform og hud kvalitet, jo mere præcist kan vedkommende tilpasse dine behandlinger og behov. Det er den eneste måde, når det handler om at tilpasse kosmetiske behandlinger til din livsstil og sørge for fremragende korrektion.

Det er derfor helt afgørende, at behandlere bruger tilstrækkelig med tid under konsultationen. Vi vil spørge til dine behov og ønsker og i fællesskab med dig finde ud af, hvad du kan forvente af din behandling.

 

Kosmetiske behandlinger

Åbningstider

Mandag: 9-17
Tirsdag: 9-17
Onsdag: 9-17
Torsdag: 9-17
Fredag: 9-17
Lørdag: Efter aftale

Vores udvalg

Fillers, Botox, ansigtsbehandlinger, peeling, Profhilo, antiage, vildnord, Teosyal, hudpleje, Teoxcane, Restylane, hairfiller, Mesoestetics, Rosalique

Book din tid her

Midase Clinic
Jagtvej 121, st th
2200 København N
Telefon 39 46 17 81
midaseclinic.dk
info@midaseclinic.dk

Følg os

Midase Clinic

Slut med slap hud på kroppen

Slut med slap hud på kroppen

Drømmer du om at genskabe din huds elasticitet, at få fastere hud på arme og strammere maveskind uden kirurgiske indgreb og med minimal efterfølgende downtime? Prøv Profhilo til kroppen. En ny, ikke-invasiv korrigerende kosmetisk kropsbehandling hos Midase Clinic. Profhilo® BODY er en helt ny og unik behandling, som er baseret på ultraren hyaluronsyre i høj koncentration, der er fremstillet ved hjælp af en innovativ termisk proces kaldet Nahyco®-teknologien. Den har længe været en populær behandling til ansigtet – et sandt boost til din hud – der tilfører huden fugt, strammer op, samt øger elasticiteten og niveauerne af kollagen.

læs mere
Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Fylde er in. Det gælder også i ansigtet, som i takt med alderen lige så stille mister fedtet og ungdommens æblekinder. Få fylden tilbage hos specialisterne på Jagtvej. Kender du det? Tyngden og fylden, der tidligere var i kinderne og den øverste del af ansigtet drager sydpå. Det skaber furer fra næse og mund – de såkaldte nasolabiale linjer – som giver et træt og fladt udseende. Men det er der heldigvis råd for. Det fortæller hudterapeuten og bioanalytikeren Zina Al-Hamadani, der sammen med sin mand, special­lægen Muhammad Al-Hamadani driver den højt respekterede Midase Clinic på Jagtvej på Nørrebro.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X