Vælg en side

Velkommen til MENY Nordhavn

MENY i Nordhavn er ikke bare et moderne supermarked. Det er et univers med mange små kulinariske oplevelser samlet i ét hus. En ny gastronomisk destination, hvor kvalitet og gourmet møder den uformelle stemning i butikken og på havnekajen. Inspirationen til madmarkedet har den erfarne købmand Mikael Lindegaard Kristiansen hentet fra markedshallerne i andre europæiske storbyer. Og han lover, at kunderne i Nordhavn får en oplevelse, der kan matche de udenlandske. Konceptet er knivskarpt: At skabe unikke helhedsoplevelser – uanset om du blot skal handle gode basisvarer i hverdagen eller skal gennemforkæles i weekenden.

Om sommeren kan kunderne tage deres mad med udenfor på torvet sammen med et glas vin, som de har købt i den velassorterede vinafdeling. Og hente friske lækkerier fra afdelingerne med fisk, ost og slagtervarer – eller fra delikatessen.

Vi glæder os til at byde dig indenfor! 

Et moderne luksus supermarked

Åbningstider

Mandag: 8-20
Tirsdag: 8-20
Onsdag: 8-20
Torsdag: 8-20
Fredag: 8-20
Lørdag: 9-19
Søndag: 9-19

Delikatesser
Slagter
Fiskemand
Frugt & Grønt
Sommelier
Ostebar
Juicebar

 

MENY Nordhavn
Southamptongade 2 st.
2150 Nordhavn
Telefon 35 13 01 30
0451617@meny.dk
meny.dk

Følg os

Meny Nordhavn

Forbered dig på noget helt unikt…

Forbered dig på noget helt unikt…

Taittinger Comtes de Champagne Grand Crus Blanc de Blancs fra 2008 er noget helt enestående og fås ekstraordinært i Meny Nordhavn. I det øjeblik, du åbner årgangschampagnen fra champagnehuset Taittinger, vil du opleve en strøm af delikate, vedvarende bobler, der er så karakteristiske for Chardonnaydruen, og en duft fra områdets kalkholdige jord, som giver Taittingers topchampagne, Comtes de Champagne, sin særlige luftighed og delikate stram-hed. Druerne til Comtes de Champagne – kendt for at være en af de bedste Blanc de Blancs champagner (100% Chardonnay) – kommer fra husets egne marker i Cramant, Avize, Oger, Le Mesnil, Chouilly og fra ekstra gamle stokke i Pierry.

læs mere
Eksklusive bobler og én stor rød

Eksklusive bobler og én stor rød

Vinchef Kewin Busse fra MENY Nordhavn giver sine bedste bud på tre store sommervine. Vine for feinschmeckere: MENY Nordhavn prioriterer udsøgte vine matchende udvalget i en eksklusiv vinhandel. Store bourgogner, champagner, små oversøiske eksklusive vingårde til orangevine og naturvine findes i Nordhavns luksus­supermarked til stærkt konkurrencedygtige priser. ​

læs mere
Her handler du

Her handler du

De ligger nærmest dør om dør. Supermarkederne med hver deres profil. Der er både luksus, billige hverdagsvarer og tilbud, du ikke får andre steder i Meny, Netto og Lidl. Bydelens bedste udvalg og vejledning om medicin.

læs mere
error: Content is protected !!
X