Vælg en side

Velkommen til MENY Nordhavn

MENY i Nordhavn er ikke bare et moderne supermarked. Det er et univers med mange små kulinariske oplevelser samlet i ét hus. En ny gastronomisk destination, hvor kvalitet og gourmet møder den uformelle stemning i butikken og på havnekajen. Inspirationen til madmarkedet har den erfarne købmand Mikael Lindegaard Kristiansen hentet fra markedshallerne i andre europæiske storbyer. Og han lover, at kunderne i Nordhavn får en oplevelse, der kan matche de udenlandske. Konceptet er knivskarpt: At skabe unikke helhedsoplevelser – uanset om du blot skal handle gode basisvarer i hverdagen eller skal gennemforkæles i weekenden.

Om sommeren kan kunderne tage deres mad med udenfor på torvet sammen med et glas vin, som de har købt i den velassorterede vinafdeling. Og hente friske lækkerier fra afdelingerne med fisk, ost og slagtervarer – eller fra delikatessen.

Vi glæder os til at byde dig indenfor! 

Et moderne luksus supermarked

Åbningstider

Mandag: 8-20
Tirsdag: 8-20
Onsdag: 8-20
Torsdag: 8-20
Fredag: 8-20
Lørdag: 9-19
Søndag: 9-19

Delikatesser
Slagter
Fiskemand
Frugt & Grønt
Sommelier
Ostebar
Juicebar

 

MENY Nordhavn
Southamptongade 2 st.
2150 Nordhavn
Telefon 35 13 01 30
0451617@meny.dk
meny.dk

Følg os

Meny Nordhavn

Fremtidens supermarked i Nordhavn: Madmekka for livsnydere

Fremtidens supermarked i Nordhavn: Madmekka for livsnydere

Der er ikke sparet på ambitionerne i Nordhavns MENY, hvor købmand Mikael Lindegaard Kristiansen har givet drømmen om fremtidens fødevaremarked luft under vingerne. Her kan kunderne i Københavns nye levende bydel opleve et sandt madmekka, hvor der er frit valg på menuen. Fra en picnic på molen over en farseret pighvar for vennerne på altanen til et svingende fad østers med bobler serveret i solen langs den fredede bygning.

læs mere
error: Content is protected !!
X