NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Madmekka i hjertet af Nordhavn

MENY Nordhavn er ikke bare et moderne supermarked. Det er et univers med mange små kulinariske oplevelser samlet i ét hus. En ny gastronomisk destination, hvor kvalitet og gourmet møder den uformelle stemning i butikken og på havnekajen.

Inspiration
Inspirationen til madmarkedet har den erfarne købmand Mikael Lindegaard Kristiansen hentet fra markedshallerne i andre europæiske storbyer. Og han lover, at kunderne i Meny Nordhavn får en oplevelse, der kan matche de udenlandske. Konceptet er knivskarpt: At skabe unikke helhedsoplevelser – uanset om du blot skal handle gode basisvarer i hverdagen eller skal gennemforkæles i weekenden.

Butikken
Ligesom de omkringliggende butikker, madsteder og boliger, er MENY Nordhavn opsat på altid at sætte nytænkning, bæredygtighed og kvalitet i fokus. Det kommer til udtryk i vores sortiment, der spænder fra økologiske og lokale varer, til nye produkter fra danske iværksættere og dine velkendte favoritter.

Om sommeren kan kunderne tage deres mad med udenfor på torvet sammen med et glas vin, som de har købt i den velassorterede vinafdeling med kyndig vejledning af de ansatte Sommelierer. Og hente friske lækkerier fra afdelingerne med fisk, ost og slagtervarer – eller fra delikatessen.

Vi glæder os til at byde dig indenfor!

Et moderne luksus supermarked

Åbningstider

Mandag: 8-20
Tirsdag: 8-20
Onsdag: 8-20
Torsdag: 8-20
Fredag: 8-20
Lørdag: 9-19
Søndag: 9-19

MENY Nordhavn
Southamptongade 2 st.
2150 Nordhavn
Telefon 35 13 01 30
0451617@meny.dk
menynordhavn.dk

Følg os

Meny Nordhavn

Julens vine fra Meny Nordhavn

Julens vine fra Meny Nordhavn

Meny i Nordhavn har fået en ny vinmand, sommelieren Brian Bobsin. Her får du hans helt personlige bud på vine til andestegen, alternativ sødme til risalamanden og boblende champagne til stjernestunden. Vinchef og sommelier: Brian Bobsin kommer med en erfaring som både kolonialchef, grøntchef og vin­chef i Meny i Lyngby og i Irma. Sammen med sine to dygtige kollegaer, Michael som er sommeliere og vineleven Jonathan, styrer han vinafdelingen i Nordhavn i et supermarked han selv elsker at handle i. Meny har alle de ’skæve’ varer, siger Brian. Dvs. alt det nye, lokale lækkerier og udsøgte vine, ingen andre har.

læs mere
Dagligvarer i Nordhavn

Dagligvarer i Nordhavn

Luksus til hverdagen og gode tilbud til festen. Der er masser af dagligvareshopping i Nordhavn. Fra eksklusive kvalitetsvarer til hverdagsprodukter, grønt, kød, kolonialvarer og apotek. Økologi og gode tilbud: Europas største dagligvarekæde med masser af økologi og anderledes mærker. Discount i den gode ende med ugentlige slagtilbud.
LIDL, Göteborg Plads 16 / Telefon 80 70 27 02 / Lidl.dk. Åbningstider Dagligt: 8-20. Sundhed på dagsordenen: Få hjælp af det dygtige personale om alt fra medicin, sundhed, vitaminer, mineraler, babypleje, hovedpine, hudpleje og meget mere. NORDHAVN APOTEK, Århusgade 134 A / nordhavnapotek.dk. Åbningstider: Mandag-fredag: 9.30-18 / Lørdag: 9.30-16

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X