NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Mandalay CPH

Mandalay CPH er Nordsjællands nyeste restaurant og natklub. Her har du mulighed for at spise og feste under samme tag. Mandalay CPH er placeret i Charlottenlund – små 15 min. i bil fra København.

På Mandalay CPH ønsker vi at gøre et restaurantbesøg til en kulinarisk oplevelse. Vores kokke har sammensat en særlig menu bestående af 3 retter, der alle er en fryd for både øjne og smagsløg. Alt serveres klar til at dele; På den måde skaber vi et hyggeligt samvær omkring middagen og sikrer, at alle om bordet får del i smagsoplevelsen. Kombineret med vores udsøgte vine og farverige cocktails er der lagt op til en festlig og smagfuld aften.

Med indendørs orangeri, hvor den grønne oase vil tage imod dig, inviterer vi indenfor til en uforglemmelig aften.

Mandalay CPH er et kulinarisk univers, der med sine unikke og autentiske detaljer danner rammerne for en fuldkommen restaurant- og natkluboplevelse.

Restaurant & natklub

Åbningstider

Mandag: LUKKET
Tirsdag: LUKKET
Onsdag: 17.30-22
Torsdag: 17.30-22
Fredag: 17.30-22
Lørdag: 17.30-22
Søndag: LUKKET

Vores udvalgt

Natklub
Event
Selskaber
Dinner Show

Mandalay CPH
Strandvejen 235
2920 Charlottenlund
Telefon 69 15 68 30
mandalaycph.dk

Følg os

Pangea CPH

Overset italiensk luksus

Overset italiensk luksus

Historien om Vermouth starter i Torino i 1786, da Antonio Benedetto Carpano studerede til urtelæge. Han var inspireret af af den tyske hedvin, der er lavet af malurt, en krydderurt, der oprindeligt blev tilsat billig vin for at skjule den rå smag af alkohol. Carpano eksperi-menterede med kombinationen af urter, krydderier og moscatel (hedvin), der affødte opfindelsen af vermouth-formlen. Vermouth er således vinbaserede likører, der i dag følger en streng produktionsproces: Den skal bestå af mindst 75% vin, have en minimum alkoholpro-cent på 14,5%, og så skal den indeholde artemisias (bynke), det er disse karakteristiske elementer, som giver den komplekse smag

error: Indhold er beskyttet.
X