Vælg en side

Om Guldsmed Maiken Pade

Passion, Kvalitet og håndværk er de tre kodeord der driver Maiken Pade til altid at yde sit bedste. Det er vigtigt at kunderne får hele oplevelsen med, fra første besøg til det endelige smykke er klar til at bæres.

Maikens smykker bliver til med inspiration fra naturen, Nordens ynde og verdens mysterier, skabt med fine historier der bringer glæde, personlighed og et strejf af luksus.

Smykkerne er skabt efter ædle håndværksmæssige traditioner, alle smykkerne går gennem guldsmede hænder – og er derfor aldrig 100 % ens, det gør smykkerne unikke og personlige.

Maiken Pades smykker kendetegnes med kontrasterne i de metaller, hun arbejder i. Sølv smykkerne bliver mørk oxyderet og mixet med fin 14 kt. guld, ædle sten og smukke perler. Kontrasterne giver smykkerne kant samt et råt exklusivt look.

Hos Guldsmed Maiken Pade skaber de også gerne jeres Vielsesring eller forlovelsesring ud fra jeres ønsker og drømme. De genanvender gerne guld samt sten, der har en særlig betydning for jer – medbring blot de smykker i ønsker at genanvende. Kontakt værkstedet, så I sammen kan sammensætte lige netop jeres Kærlighedens ring .

 

 

 

Åbningstider på værkstedet

Tirsdag 10-17.30
Onsdag 10-17.30
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-17.30
Lørdag 10-14

Nyt liv til gamle smykker

Hos Guldsmed Maiken Pade har du også mulighed for at give dine smykker ny liv – arvesmykker kan omsmeltes til nye smykke og tidssvarende design. Ingen har glæde af dem, hvis de ligger gemt væk i en skuffe. De fleste smykker har en stor personlig betydning, derfor er det også vigtigt, at det smykke der fremstilles passer til den enkelte. 

Maiken Pade
Strandvejen 108
2900 Hellerup
Telefon 28 25 27 23
maikenpade.dk
info@maikenpade.dk

Følg os

Guldsmed Maiken Pade

Brylluppets stort & småt

Brylluppets stort & småt

Har du styr på buketten og morgengaven? Og hvad med rejsen og bordkort? Vi giver dig inspiration til bryllupsfestens tjekliste. Ringene: Vielsesringe er bryllupsfestens stærkeste symbol på jeres kærlighed, fordi den bliver på fingeren, længe efter feststøvet har lagt sig. Guldsmed Maiken Pade har mange års erfaring med at designe specialdesignede vielsesringe og forlovelsesringe i sit feminine og rustikke designunivers. Et sæt klassiske vielsesringe i 14 kt guld uden diamanter fra ca. 10.000 kr. Maikenpade.dk

læs mere
error: Content is protected !!
X