Vælg en side

Velkommen til sækkepibeunderholdning, whisky og en professionel toastmaster

Niels Christian har over 20 års erfaring som sækkepibe spiller, og har indgået i flere bands i Danmark, hvor han også er kendt under kunstner navnet MacRossel.

Samtidig har jeg nu nået et niveau, hvor jeg er så heldig at kunne deltaget i de fleste kendte events, hvor der indgår sækkepiber, rundt omkring i verden fra Sverige over Skotland til USA.

Professionel toastmaster

Hvad end man afholder bryllup, fødselsdag, konfirmation eller lignende så er det som regel vigtigt at have en toastmaster med til sin fest.

En toastmaster fungerer som styrmanden til festen og styrer slagets gang, og sikre at der kommer struktur i de mange indslag til festen.

Som Manden i den Røde Jakke / professionel toastmaster, tilbyder jeg min service til klienter i Danmark, hele Skandinavien, og også på Engelsk.

Lad Den Danske Toastmaster førerselskabet gennem festen, så I kan nyde dagen og slappe af sammen med jeres gæster.
 
Mac Rossels whisky

Det hele startede i 1998 på et julemarked på Kragerup Gods med, at Pipe Sergent MacRossel  havde brug for, at fordrive tiden når sækkepiben skulle have lidt fred en times tid, derved opstod fænomenet: MacRossel’s  – en lille whisky bar med servering af gode whiskyer pr. glas og fandens god kaffe.

 

Professionel toastmaster & sækkepibe underholdning

Åbningstider

Tirsdag-fredag: 10–17.30
Lørdag: 10–14
Søndag-mandag: lukket

Vi hjælper dig med

Bryllup
Private Begivenheder:
Dåb, Fødselsdage, Konfirmation, Uddannelse, Jubilæum, Private events, Begravelse og andre Mærkedage.
Firma events
Offentlige events / sociale arrangementer

 

Følg os

MacRossel

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Indhold er beskyttet.
X