Vælg en side


LLOYD Shoes

LLOYD Shoes har produceret herre- og damesko i høj kvalitet siden 1888. Alle vores sko er fremstillet med lidenskab og høj faglig kunnen. Det er opmærksomheden på de vigtige detaljer, som kendetegner LLOYD. Hos LLOYD kommer håndværk, udvalgte materialer, fremragende pasform og lækkert design først.

Et par sko fra LLOYD helt perfekte til en dag på kontoret eller til en aften i byen, og appellerer til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder.

LLOYD Flagshipstore i Kristen Bernikows Gade i København har alle sæsonens sko og accessories til kvinder og mænd. Her får du også personlig service fra det øjeblik du træder ind ad døren. Vores dygtige personale er specielt uddannet til at vide alt om LLOYD sko og står altid klar til at hjælpe dig med kyndig råd og vejledning.

Ønsker du at handle på nettet kan du besøge den officielle danske onlineshop, lloyd-shop.dk, hvor du har adgang til mere end 400 forskellige modeller. Du får fri levering og returfragt betalt af os.

Herresko
Damesko

Åbningstider

Mandag: 10-18
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-19
Lørdag:10-17
1 søndag i måneden: 12-16

Vores udvalg

Herresko: LLOYD Business, LLOYD Fashion, LLOYD Sneaker, Støvler, X-Motion, Classic Collection, Ekstra Bred, Laksko, Ruskind, Sejlersko, Bestsellers, Hjemmesko, Lammeskind, Gore-tex.

Damesko: Støvler, Sneakers, Ballerinaer, Sandaler, Pumps

LLOYD COPENHAGEN CONCEPT STORE
Kristen Bernikows Gade 11
1105 København K
Telefon 33 15 33 16
lloyd-shop.dk

Følg os

LLOYD Shoes

error: Content is protected !!
X