Vælg en side


Leather Goods

Hos Leather Goods fyldes næsen straks med en heftig duft af læder, når du nærmest går ind i hylder fyldt med kvalitetslæder. Her designer, skærer og syr den passionerede sadelmager Karina Sørensen fx sine bælter, små punge, tasker m.m.

Bl.a. i et af hendes favoritmaterialer, kernelæder. Hun laver også et væld af specialopgaver, bl.a. læderbetræk til møbler og afholder kurser i læderarbejde.

Karina Sørensen er uddannet sadelmager, med speciale i kernelæder. Karina blev uddannet i 2010, og startede Leather Goods med et brændende ønske om at se folks design-drømme blive til virkelighed.

Karina laver alt fra specialdesign af tasker til interiør og udstyr. Derudover foretager hun reparationer af vintage produkter.

 

Specieldesign, interiør og udstyr af læder

Åbningstider

Mandag: 10-15
Tirsdag: 10-15
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-15
Fredag: 10-15
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Specielopgaver, Produkter, tasker, bælter, interiør, nøgleringe, eglskind, lammeskind, fiskeskind, Sadeltøj, Seletøj, Specieldesignet udstyr, Kursus i læderarbejde.

Leather Goods
Kaj Gaden 9 O
3390 Hundested Havn
Telefon 22 89 53 54
leathergoods.dk

Følg os

Leather Goods

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Content is protected !!
X