Vælg en side


Lalucci Pizza

Vores mål i La Pizzeria Costa D’Hellerup er, at bage de bedste pizzaer i kongeriget – hver dag! Mit navn er Saffet “Lalucci” og jeg er grundlægger og direktør af Lalucci – la pizzeria costa d´hellerup. Efter 7 år i et kontorjob indenfor Facility Management i en tysk storbank, hvor jeg fik brugt min uddannelse som tekniker, besluttede jeg mig for at vende tilbage til det fag jeg brænder allermest for: Pizzabagningen og den daglige kontakt med gæsterne.

I 4 år var jeg partner med min bror i Costa Smeralda Skovshoved og siden august 2012 har jeg haft Lalucci – la pizzeria costa d’hellerup i Hellerup, hvor jeg er blevet taget rigtig godt imod. I dag har jeg 6 ansatte som sørger for, at du får de bedste pizzaer og den bedste betjening med stor vægt på, at vi er respektfulde over for dig og at du er en gæst hos os og ikke »bare« en tilfældig kunde.

Bestil online

Pizza
Glutenfri Pizza
Pasta
Takeaway

Åbningstider

Mandag: 14-21
Tirsdag: 14-21
Onsdag: 14-21
Torsdag: 14-21
Fredag: 14-21
Lørdag: 14-21
Søndag: 14-21

Vores udvalg

Pizza, pasta, Bund: klassisk, glutenfri, fuldkorn, sandwich, salat, italiensk flødeis,

Lalucci Pizza
Kildegårdsvej 15
2900 Hellerup
Telefon 27 11 95 12
lalucci.dk

Følg os

Lalucci Pizza

Original pizza helt fra bunden hos Lalucci

Original pizza helt fra bunden hos Lalucci

Når du sætter tænderne i pizza fra Lalucci – la pizzeria costa d’hellerup – får du den bedste hjemmelavede, langtidshævede og sprøde bund, ligemeget om du vælger klassisk, fuldkorn eller glutenfri. Al dej bliver lavet fra bunden hos Lalucci, der som de første i Danmark bagte glutenfri pizzabund.

læs mere
Original pizza helt fra bunden hos Lalucci

Original pizza helt fra bunden hos Lalucci

Når du sætter tænderne i pizza fra Lalucci – la pizzeria costa d’hellerup – får du den bedste hjemmelavede, langtidshævede og sprøde bund, ligemeget om du vælger klassisk, fuldkorn eller glutenfri. Al dej bliver lavet fra bunden hos Lalucci, der som de første i Danmark bagte en glutenfri pizzabund.

læs mere
Lalucci – Danmarks bedst ratede pizzeria

Lalucci – Danmarks bedst ratede pizzeria

Hos Lalucci – la pizzeria costa d’Hellerup – er de sprøde pizzabunde lavet på langtidshævet klassisk -, glutenfri eller fuldkornsdej. Alle ingredienser og smagen er i top, og den færdige pizza er pakket i Danmarks første, miljøvenlige pizzabakke uden fluor eller klor.

læs mere
error: Content is protected !!
X