Vælg en side
Inde i Pizza Laluccis butik
indehaver af Pizza Lalucci, Saffet Lalucci
Pizza
Pizzaria Lalucci

Lalucci Pizza

Lalucci bager nogle af de bedste pizzaer i kongeriget. Jeg hedder Saffet “Lalucci” og jeg er grundlægger og indehaver af Lalucci – Lalucci Costa Hellerup. I 2012 åbnede jeg Lalucci i Hellerup. I dag har jeg seks ansatte, som sørger for, at du får de bedste pizzaer og den bedste betjening.

Hos Lalucci Costa Hellerup tilbyder vi fremragende måltider af høj kvalitet, og du bør ikke snyde dig selv for et besøg hos os. Som det første pizzeria i Danmark serverer vi din pizza i en bakke som er flour- og klorfri. Du kan vælge mellem glutenfrie, fuldkorns eller klassiske pizzabunde.

Vi leverer kvalitetsmad, der smager vidunderligt – hver gang – og vi er stolte af at kunne servere velsmagende retter til vores kunder.
Se vores varierede menukort her:
lalucci.dk/menu

Bestil online

Pizza
Glutenfri Pizza
Pasta
Takeaway

Åbningstider

Onsdag: 11-21
Torsdag: 11-21
Fredag: 11-21
Lørdag: 12-21
Søndag: 12-21
Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket

Vores udvalg

Pizza: vælg mellem klassisk-, glutenfri- eller fuldkornsbund
Pastarettter,sandwich, salat, italiensk is
Menukort og bestilling
lalucci.dk/menu

Lalucci Pizza
Kildegårdsvej 15
2900 Hellerup
Telefon 27 11 95 12
lalucci.dk

Følg os

Lalucci Pizza

Original pizza helt fra bunden hos Lalucci

Original pizza helt fra bunden hos Lalucci

Når du sætter tænderne i pizza fra Lalucci – la pizzeria costa d’hellerup – får du den bedste hjemmelavede, langtidshævede og sprøde bund, ligemeget om du vælger klassisk, fuldkorn eller glutenfri. Al dej bliver lavet fra bunden hos Lalucci, der som de første i Danmark bagte en glutenfri pizzabund.

læs mere
Lalucci – Danmarks bedst ratede pizzeria

Lalucci – Danmarks bedst ratede pizzeria

Hos Lalucci – la pizzeria costa d’Hellerup – er de sprøde pizzabunde lavet på langtidshævet klassisk -, glutenfri eller fuldkornsdej. Alle ingredienser og smagen er i top, og den færdige pizza er pakket i Danmarks første, miljøvenlige pizzabakke uden fluor eller klor.

læs mere
error: Content is protected !!
X