Vælg en side

Skodsborg Spa & Fitness

Skodsborg Spa & Fitness er et univers af træning og velvære.

Spa Treatments tilbyder alt indenfor skønheds- og wellnessbehandlinger med effektive og milde produkter, der sætter gang i kroppen og giver fornyet energi. Nyd for eksempel de-stress eller sportsmassage, ansigtsbehandlinger samt pedicure eller manicure.

Sæt hverdagen på pause i vores prisvindende Spa, tegnet af Henning Larsen Arkitekter. Slap af i den åbne højloftede Spa og prøv 16 forskellige badeoplevelser. Afslut med et dyp i Øresund fra vores private badebro.

Lad dig inspirere i vores Spa Shop beliggende i stueetagen af Skodsborg Spa & Fitness. Gå på opdagelse blandt vores skønne beauty brands såsom BIOEFFECT og Karmameju, fine udvalg af sports- og swimwear som Hanro og OAS samt lækre accessories. Med en bæredygtig tilgang til vores produkter kan du møde brands som for eksempel Geyser og Copenhagen Cartel. Vores smilende personale står klar til at hjælpe og vejlede alle ugens dage, så du kan finde den perfekte gave, købe et gavekort eller forkæle dig selv.

Husk, at du kan booke behandlinger og bestille gavekort via vores website.

Spa & Fitness

Åbningstider

Mandag: 6-22
Tirsdag: 6-22
Onsdag: 6-22
Torsdag: 6-22
Fredag: 6-22
Lørdag: 7-22
Søndag: 7-21

Vores services

Spa
Fitness
Treatments
Hotel
Brasserie Carl
The Lobby
Møder
Fester

Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Telefon 45 58 58 30
skodsborg.dk

Følg os

Skodsborg Hotel

Adeas Care. Et drømmested for luksuspleje og omsorg

Adeas Care. Et drømmested for luksuspleje og omsorg

Adeas Care. Et drømmested for luksuspleje og omsorg. Eget værelse med havudsigt, en kok der laver sund og velsmagende mad og et håndplukket personale. Blot nogle af de ingredienser der udgør unikke Adeas Care i Skodsborg. Forestil dig, at du har fået en ny hofte, og i stedet for at blive hjemsendt, som de fleste hofteopererede bliver dagen efter operationen, ankommer til et lyst og skønt sted, nær skov og strand, i lækre indrettede omgivelser, der leder tankerne hen på New Hampshirestilen, hvor du af et kompetent og engageret personale bliver tiltalt gæst og ikke patient.

læs mere
error: Content is protected !!
X