Vælg en side

Kunlejligheder

Kunlejligheder har specialiseret sig i at sælge lejligheder i primært Gentofte-området og er netop nu på udkig efter nye spændende lejligheder til interesserede købere.

Kombinationen strand, skov, unikke shopping-muligheder og gode skoler gør det nordsjællandske til et superattraktivt sted at bo. Flere og flere vil dog gerne slippe for al arbejdet med at holde hus og have og går på boligjagt efter en lejlighed.

Professionelt og personligt lokalkendskab
Nina Flindt Bendixen er uddannet civiløkonom og har 20 års erfaring med kommisionering og salg af fast ejendom i ejendomsmæglerbranchen.

Siden 2012 har hun været hos KUNLejligheder i Charlottenlund sammen med Marianne Zwiebler Hansen, der er uddannet ejendomsmægler MDE og ligeledes har været i branchen i mange år. De to udgør ekspertholdet i lejlighedssalg i Charlottenlund og Hellerup.

– Udover, at vi professionelt kender området virkelig godt, så har vi også et indgående personligt forhold til Gentofte Kommune, da vi begge har boet her i mange år og vores børn går i de lokale skoler, siger Marianne Zwiebler Hansen.

Ejendomsmægler
Bolig

Åbningstider
​Mandag: 10-17
Tirsdag: 10-17
Onsdag: 10-17
Torsdag: 10-17
Fredag: 10-15
Lørdag: Efter aftale
Søndag: 10-15

Vore udvalg

Lejligheder til salg, se her
Bestil gratis salgsvurdering
Køberkartotek
Anbefalinger
Kongens Lyngby afdeling

Kunlejligheder
Ordrupvej 100
2920 Charlottenlund
Telefon 39 30 30 19
kunlejligheder.dk

Følg os

Kunlejligheder

Drømmer du om det enkle liv?

Drømmer du om det enkle liv?

KUNLejligheder kan som én af områdets bedste ejendomsmæglere i lejlighedssalg gøre noget ved drømmen om at bo i en dejlig lejlighed ved skov, strand og shopping uden for gadedøren.
Siden Marianne Zwiebler Hansen og Nina Flindt Bendixen overtog ejendomsmægler­forretningen KUNLejligheder i 2015 satte de sig et ikke helt ubeskedent mål: De ville være en af de største og bedste ejendomsmæglere inden for salg af lejligheder, og det mål er nået. KUNLejligheder er blandt de tre bedste lejlighedssælgere med en tilfredshedsscore på 10 ud af 10 stjerner. Tallene kan man selv tjekke på Boligsiden.dk.
Drevet af entusiasme og professionalisme
Nina Flindt Bendixen og Marianne Zwiebler Hansen har begge mange års erfaring som ejendomsmæglere. De har et meget stort lokalkendskab, idet de selv bor og er vokset op i Gentofte kommune. De kender derudover stort set alle ejerforeninger og kan derfor give den bedste vurdering mellem pris og liggetid. Og endelig er de utrolig passionerede og engagerede og giver kunderne en professionel og seriøs behandling. Som Nina og Marianne siger – vi gør os altid
umage og yder gerne en ekstra indsats for vores kunder.

læs mere
Inspirerende Ordrupvej

Inspirerende Ordrupvej

Det er blevet endnu mere attraktivt at shoppe og færdes på Ordrupvej. Nye butikker er dukket frem, og når det er mørkt, lyser gadelamperne smukt op. Der er sket rigtig meget den seneste tid på Ordrups hovedgade. Ikke bare har kommunen sat ny, flot gadebelysning op, men nye butiksejere har slået dørene op til nye butikker. Blandt andet kan du nu blive inspireret med spændende boligindretning, vælge mellem flere cafeer, synde med de lækreste bagerkager, shoppe i velassorterede tøjbutikker og blive mæt med smagfuld take-away eller smørrebrød.

læs mere
Seks af de bedste

Seks af de bedste

Vi har stillet et enkelt spørgsmål til områdets toneangivende ejendomsmæglere: Hvorfor I er så gode til at sælge boliger i attraktive nord? Regine Liljengren: At købe og sælge sin bolig er den ultimative tillidssag og i en uafhængig forretning som vores, er det langt nemmere at yde en skræddersyet service. En god bolighandel tager nemlig altid udgangspunkt i den enkelte families behov, og hvor vigtigheden i at give dem en tryg og god oplevelse står øverst på vores dagsorden. Vi er fem ansatte i en dedikeret og super-lokal forretning, og flere af os er født og opvokset i området.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X