Vælg en side


JEWLSCPH

Bag smykkemærket JEWLSCPH står smykkedesigner Mai Manniche – og siden maj måned har man kunne få fingrene i hendes smukke designs til både kvinder og mænd i de fineste kvaliteter af guld, sølv, ædelsten og perler i butikken på Blegdamsvej 104A.

Mais passion for ædelsten og smykker springer tydeligt frem i butikkens store funklende udvalg – men også hendes særlige fokus på hver enkelt kvinde er altafgørende.

Hos JEWLSCPH kigger man ikke bare, man prøver smykkerne og får gode tips til hvad der klæder en, eller den man skal købe en gave til.

At shoppe smykker hos JEWLSCPH er en oplevelse i sig selv, der er fokus på den høje service og personlig styling, så smykket er med til at understrege dig og din stil.

Kig forbi butikken og få GRATIS smykkestyling.

Smykker
Solbriller
Ure

Åbningstider

Mandag: 11-17.30
Tirsdag: 11-17.30
Onsdag: 11-17.30
Torsdag: 11-17.30
Fredag: 11-18
Lørdag:10-15
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Ægte smykker designet af smykkedesigner Mai Manniche i ædelsten, guld, sølv og perler. Der er noget for enhver smag, da smykket skal understrege stil og personlighed.

Udvalget består af smykker til både kvinder og mænd – samt unisex solbriller, læsebriller og prisvindende ure.

JEWLSCPH
Blegdamsvej 104A
2100 KBH Ø
Telefon 35 83 08 30
jewlscph.com

Følg os

JEWLSCPH

Electra

Electra

Smykkedesigner Mai Manniche lancerer dette forår kollektionen ELECTRA, inspireret af havet qua de mange smukke designs med perler og mus-lingeskaller. Enkelt, rent og feminint – krydret med hvide topas ædelsten.

læs mere
You & Me

You & Me

Smykker til den store dag – til ham og hende. Ægte smykker – ægte glæde. Forkæl hende du elsker med et ægte smykke fra JEWLSCPH – designet af Mai Manniche. I vores nye CABO og MERMAID- kollektion finder du et væld af smukke smykker med fantastiske ædelsten som rubiner, rosa calcedon samt ferskvandsperler. Vores designs er tidsløse, trendy samt elegante. Med et ægte smykke giver du et varigt og bæredygtigt minde.

læs mere
error: Content is protected !!
X