NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

JEWLSCPH

Smykkedesigner Mai Manniche stiftede JEWLSCPH i 2005 og har siden designet de smukkeste smykker i tidsløse designs, med fantastiske ædelsten i ædelmetal. Mais smykkekollektioner forhandles online samt i deres to butikker, den ene på Østerbro (den anden i Århus).

Mais mantra er, at et smykke skal klæde den enkelte kvinde og fremhæve hendes træk. Derfor er der særligt fokus på smykkestyling. Som kunde kan man, udover at besøge butikken indenfor almindelige åbningstider, derfor også booke en privat times smykkestyling og vejledning med Mai Manniche – også uden for normale åbningstider. Smykkestyling bookes via email: mm@jewlscph.com.

Siden oktober 2020 har man desuden kunne shoppe lækre, eksklusivt udvalgte skønhedsprodukter – bl.a. det eksklusive italienske brand Ortigia Sicilia – fra Mai Manniches skønhedsunivers MAI MUNDO, i butikken på Østerbro.

Vores udvalg
Ægte smykker designet af smykkedesigner Mai Manniche i ædelsten, guld, sølv og perler. Der er noget for enhver smag – og pengepung. Priser fra 199kr. Hos JEWLSCPH kigger man ikke bare, man prøver smykkerne og får gode tips til hvad der klæder en, eller den man skal købe en gave til.

At shoppe smykker hos JEWLSCPH er en oplevelse i sig selv, der er fokus på den høje service og personlig styling, så smykket er med til at understrege dig og din stil.

Kig forbi butikken på Østerbro og få GRATIS smykkestyling.

Designer-smykker
Solbriller
Ure

Åbningstider

Mandag: 11-17
Tirsdag: 11-17
Onsdag: 11-17
Torsdag: 11-17
Fredag: 11-16
Lørdag:10-14
Søndag: Lukket

OBS: Du kan også aftale en privat tid UDEN for almindelig åbningstider – også i weekender – og ganske gratis. Kontakt os på MAIL

JEWLSCPH
Blegdamsvej 104A
2100 KBH Ø
Telefon 35 83 08 30
jewlscph.com
kundeservice@jewlscph.com

Følg os

JEWLSCPH

Forårsfarver by JEWLSCPH

Forårsfarver by JEWLSCPH

Gå foråret i møde med smukke farverige smykker i blå ædelsten og guld – pifter ethvert look op og gør humøret ekstra godt. Smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH har udvalgt nogle af sine favoritdesigns – og bærer selv det ene: DIVINE med blå topas og turkis ædelsten i 24 kt forgyldt sterlingsølv. Pris 3.349 kr.

læs mere
Forever

Forever

Find den perfekte forlovelsesring blandt smykkedesigner Mai Manniches smukke designs i 18 karat guld med diamanter. I kollektionen er smukke designs, lige fra de helt enkle og klassiske – til store og extravagante. Se kollektionen i vores butik, eller book en privat fremvisning med Mai. Drømmer du om et helt særligt design? Så er er det også muligt at få specialdesignet en smuk forlovelsesring.

læs mere
Passion

Passion

Smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH’s nye kollektion: PASSION er en hyldest til livet: At værdsætte livet, både hverdagene og festerne. Med smukke smykker på. I kollektionen har Mai primært brugt smukke ædelsten såsom rød agat, granat, chrysophras, grøn onyx og labradorit i 24 karat forgyldt sterlingsølv.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X