Vælg en side


JEWLSCPH

Bag smykkemærket JEWLSCPH står smykkedesigner Mai Manniche – og siden maj måned har man kunne få fingrene i hendes smukke designs til både kvinder og mænd i de fineste kvaliteter af guld, sølv, ædelsten og perler i butikken på Blegdamsvej 104A.

Mais passion for ædelsten og smykker springer tydeligt frem i butikkens store funklende udvalg – men også hendes særlige fokus på hver enkelt kvinde er altafgørende.

Hos JEWLSCPH kigger man ikke bare, man prøver smykkerne og får gode tips til hvad der klæder en, eller den man skal købe en gave til.

At shoppe smykker hos JEWLSCPH er en oplevelse i sig selv, der er fokus på den høje service og personlig styling, så smykket er med til at understrege dig og din stil.

Kig forbi butikken og få GRATIS smykkestyling.

Smykker
Solbriller
Ure

Åbningstider

Mandag: 11-17.30
Tirsdag: 11-17.30
Onsdag: 11-17.30
Torsdag: 11-17.30
Fredag: 11-18
Lørdag:10-15
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Ægte smykker designet af smykkedesigner Mai Manniche i ædelsten, guld, sølv og perler. Der er noget for enhver smag, da smykket skal understrege stil og personlighed.

Udvalget består af smykker til både kvinder og mænd – samt unisex solbriller, læsebriller og prisvindende ure.

JEWLSCPH
Blegdamsvej 104A
2100 KBH Ø
Telefon 35 83 08 30
jewlscph.com

Følg os

JEWLSCPH

Forever

Forever

Find den perfekte forlovelsesring blandt smykkedesigner Mai Manniches smukke designs i 18 karat guld med diamanter. I kollektionen er smukke designs, lige fra de helt enkle og klassiske – til store og extravagante. Se kollektionen i vores butik, eller book en privat fremvisning med Mai. Drømmer du om et helt særligt design? Så er er det også muligt at få specialdesignet en smuk forlovelsesring.

læs mere
Passion

Passion

Smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH’s nye kollektion: PASSION er en hyldest til livet: At værdsætte livet, både hverdagene og festerne. Med smukke smykker på. I kollektionen har Mai primært brugt smukke ædelsten såsom rød agat, granat, chrysophras, grøn onyx og labradorit i 24 karat forgyldt sterlingsølv.

læs mere
Diamonds are a girl’s best friend…

Diamonds are a girl’s best friend…

Vidste du at vores designer Mai Manniche står bag en større diamantkollektion? Diamantkollektionen består af mange forskellige typer af designs til både hverdag og fest samt en kollektion med forlovelses- og vielsesringe. Alle modellerne fås i 18K guld, rosa guld eller hvidguld.

læs mere
error: Content is protected !!
X