Vælg en side

At finde hjem betyder noget for os alle

Jesper Nielsen er et koncept, der forener mæglervirksomhed med livsstil. Vi har skabt et stemningsfyldt boligunivers, der indrammer alt fra indretning til bolighandel. Her får du gode tips til indretning og de nyeste tendenser indenfor design. Tag med på rejse rundt i arkitekturen og gå på opdagelse i vores livsstilsmagasin First Class. Se flotte præsentationer, af udvalgte interessante boliger.

Skal vi sælge dit hjem?
Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.

Fordelene ved at være i vores køberkartotek
Kom forrest i køen og få tilbudt drømmeboligen op til en uge før boligen frigives til salg. Få tilmed adgang til boliger, der ikke officielt sættes til salg.

Ejensdomsmægler
Bolig

Åbningstider

​Mandag: 9-17
Tirsdag: 9-17
Onsdag: 9-17
Torsdag: 9-17
Fredag: 9-16
Lørdag: lukket
Søndag: 10-16

Jesper Nielsen
Charlottenlund, Hellerup
Ordrupvej 91
2920 Charlottenlund
Telefon 88 44 60 00
jespernielsen.dk
ns@jespernielsen.dk

Følg os

Jesper Nielsen Charlottenlund, Hellerup

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Nirekha Saravanabavan:”Børn er ingen hindring”

Der er en livsgnistrende aura om indehaveren af Jesper Nielsen-forretningen på Ordrupvej, Nirekha Saravanabavan. Den kun 33-årige småbørnsmor fra Fyn og hendes nye team har i dén grad forhøjet omsætningen siden overtagelsen, og målet er at blive endnu større. Klokken er 5.30 om morgenen og Nirekha Saravanabavan snører løbeskoene. Når hun kommer tilbage fra løbeturen i Bernstorffsparken, deltager hun i familiens morgenrutiner med god tid til at få børnene i vuggestuen. Sidstnævnte står hendes mand dog for. For sådan har de fordelt pligterne hos familien. Hendes mand, der er IT-uddannet, tager sig af hjemmet, så Nirekha kan komme ud over stepperne som indehaver af Jesper Nielsen-ejendomsmægler-forretningen i Charlottenlund.

Seks af de bedste

Seks af de bedste

Vi har stillet et enkelt spørgsmål til områdets toneangivende ejendomsmæglere: Hvorfor I er så gode til at sælge boliger i attraktive nord? Regine Liljengren: At købe og sælge sin bolig er den ultimative tillidssag og i en uafhængig forretning som vores, er det langt nemmere at yde en skræddersyet service. En god bolighandel tager nemlig altid udgangspunkt i den enkelte families behov, og hvor vigtigheden i at give dem en tryg og god oplevelse står øverst på vores dagsorden. Vi er fem ansatte i en dedikeret og super-lokal forretning, og flere af os er født og opvokset i området.

error: Indhold er beskyttet.
X